Virtual Youtubers 討論區 (2521)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
原來之前C_chat之女TanZ比之前宣傳果個台仔自爆話佢去台灣Live果時私約

只可以講兩個都係天才
藝人同粉絲私約以個日本大忌中既大忌
咁要虹粉先答到你篇野柒到得返用黎笑既價值,呢度應該無人信
從來都無諗過告
最多可能只係叫彩虹賠償損失(可能營運以為賠償捐失=打官司)
doki搵律師原意係想離職(單方面離職有可能有法律責任所以先搵律師加醫療證明公司環境惡劣引起)
雖然係想走但諗住和平離去(和平解決我諗selen唔會自爆過)
我諗就係因為大家語言不同搞到誤會左selen想告營運黑心公司要上法庭
最後嚇到自亂陣腳
宜家可以用外國文化啦
話佢地EN唔知道
我諗呢度應該得你好認真咁看待個篇嘢
台仔唔知可以賴外國文化姐
但條女日本人無得賴喇
段文:Selen發推提到自己爸爸哭了是在煽動操作大眾情緒
律師:WTF you talking about?唔係每個人可以隨時保持理智
收左外國勢力錢陷害爹爹
段文嘅作者可能冇父母
不過講開又講
Doki最後一次關於件事嘅Post特登譯埋日文
應該真係見虹柒到無眼睇
好心幫佢地譯埋
岩岩留意到
果段'真相'del左話selen有BPD果段
終於知用精神問題去攻擊一個人係歐美係超嚴重既指控?
條仔唔自己上網曬命自爆根本冇人知
on9到癲
宜家比食唔到既台仔炎上?
慘 話咁快又要收皮?
係外國野可以亂食話真係唔可以亂講
可以入你歧視
食到又好,食唔到都好
私約本來就好大問題

一來有失公平,二來會比錯覺fans原來做多d野就有機會得米
有機會搞到fans做更激進既野
※ 引述《a114514 (a114514)》之銘言
: 推 b77889999 : 上次也有誰說要抽身
: 你說的對
: 但是私下約了
: 所以我
: 對阿ㄚ啊嗄
: 能做到這一步的粉
: 不多吧

ON9到,豬隊友真係害死人
台仔係咁成日走出黎炫耀
人係咪就冇靜靜地贏嘅概念
用人地個病去downplay個可信性,班爹粉虹粉仲可以話篇嘢中立冇偏向

唔知真係廢文定有約喇
我本身講華人 不過都係唔好講到咁死 一陣原來架人鬼佬都有案例我就柒咗
雖然華人個比例體感上係多啲
咁似支li啲玩法
幫手募捐做統籌就有得唔洗自己出錢做爸爸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞