Virtual Youtubers 討論區 (2521)

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
小春呢啲真係社畜级別,做完後勤仲要做幕前
不如出道搵多的啦
睇zeta玩poppy playtime開始覺得佢係弱智
想知三面台係點玩法? 同之前有乜唔同
人地想和平分手,你就唔理人之後出4頁紙

淨係呢點你說服唔到人點解要咁做已經唔駛講落去
唔出奇 佢同果兩位咁熟
講到友情出演要前一晚先公佈咁神秘
期待大啲以為會有幾個vspo熟嘅一齊都唔奇
結果都係大部分社內人仲要係常客仲要唔係3D
難免係有啲失望
可以兼兼下就正式推佢出
始終呢啲唔一定你做就一定大賣
以pr文黎講唔錯呃得下人
不過立場太明顯
id kr同轉生完既人都話虹冇support
activities rule拎luca段說話做例子又係on9
話doki講有bullies但又叫人唔好攻擊livers係矛盾
明明人地冇講過關其他livers事係虹自己講
首先vspo應該唔算真係好熟先?
淨係睇第一段講copyright個度拎holo個時冇老任授權嚟做"例子"去合理化EN private個MV已經唔洗再睇落去大佬呀一個係社外copyright一個係社內呀你private個理由係佢用到你自己社個IP/Product個image,你全權擁有個個2D角色同佢衍生嘅所有嘢㗎D "理性"爹粉仲覺得呢條友寫嘅嘢係中立冇主場偏向喎,淨係個title都露撚晒底啦
唔知
第一次見咁玩
如果最爽既同你講一個U形包曬三面台
最嬲話佢係痴線女人 有BPD
洗咁多錢都係BPD造成
比人騷擾都”有可能”係佢自己諗埋一邊會錯意
自殺都係因為佢有BPD
冇睇得兔抽怪彈
佢攞個別大讚management同護虹既例子黎講只會更加反映內部有好大問題
因為同一時間有另一個極端而且唔止doki一個
走又走左幾個,仲有指入面有d人做到覺得自己係0
就算唔係gurrat估咁V插手埋管理,最起碼都有嚴重大細超
唔埋堆就會被人恰
我覺得以段好典型滑波
雖然BPD的確有諗埋一邊會錯意,都會有自殺傾向
但問題唔代表以件事就=BPD引起
2篇都好PR味出晒黎,想臭蟲HOLO,帶出係虹跟本冇咁差
另一篇就扮中立話點解大家聽晒DOKI講
虹EN點對SELEN同其他V,唔係跟足既都睇得出
HOLO termination 都冇虹做得咁閪又討龍檄文又V盾
最近MEL都睇得出YAGOO同A醬對炒MEL個種可惜
再者假如V有心理問題,兩間公司個取向都已經唔撚同,都費事再舉例
唔係話HOLO完美冇野改進,但對比虹EN點應對SELEN就覺得

為左唔燈尻COVER,所以我都係加句,COVER你做乜尻醒少少啦對D V好啲啦,屌你。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞