[PC/PS5] Helldivers 2 入黎做滅蟲專家啦喂 (2)

987 回覆
5 Like 4 Dislike
絕地彈
你行入去會有command比你召
原來係咁
之前排街場4人500kg 加一堆飛鷹
炸咗幾分鐘都唔爆就放棄走人
380mm好正呀
啲砲彈轟落黎 自己同隊友都死清光
本身係美國西岸時區,難同香港啲friend 夾
北美西岸時區+1
前幾日試過入鬼仔場
佢地得4同6 +個20lv
因難場佢地引怪我自己走去做晒主線成功走到
不過個mic不停聽到佢地叫同埋話d蟲打極都唔死
點解有啲勁人可以記哂啲紫色係邊

仲要自己solo 唔理隊友 自己衝去拎 冇死過上埋飛機
PS5 定 PC?
又入唔到ser
入到但排唔到人玩
玩到2x lv,開始冇乜意欲玩

打街場多,遇到識玩嘅都ok
遇到黎9黎嘅on9 仔真係即刻熄機
玩到2x lv,開始冇乜意欲玩

打街場多,遇到識玩嘅都ok
遇到9黎嘅on9 仔真係即刻熄機
依家打lv9蟲基本上帶飛鷹空襲+500kg+護盾磁軌
建議大家升爆飛鷹科技,cd快又帶多一發
去到目的地先空襲再500kg,唔知係咪有bug有時跟蹤蟲手榴彈都炸唔爆,嬲嬲地500kg𣈴洞口算

提提大家記得睇清楚每個Mission個戰術指令,100%戰略時間就變左撤離要4分鐘 。對於lv9 4分鐘我琴晚就3-4隻闊步+5-6隻衝鋒+無數大細蟲同最乞人憎嘅嘔吐蟲 ,最後4個人500kg犧牲再得一個人拎走sample成功走人
見到空襲炸一野ko左40幾隻蟲就知成個畫面幾絕望

呢排好多時加50/100%戰略時間
真係煩左好多
同fd玩熟左已經可以分開四圍打執sample,不過最難係清重型蟲巢,個巢又大又要炸十個 ,一個人真係打唔到
基本上高難度一定要分開打,一組吸怪,一組偷偷做任
企一齊唔係唔得,但太難而且清唔晒d怪勁晒時間
500kg其實用黎掉腳邊
本身用過幾次覺得好廢,但睇人介紹佢爆嘅範圍好細,所以掉腳邊向後飛2下就出左爆炸區
ching 咁steam定ps5好?
又死server....點呀想...
PS5連線問題而家有無改善到?
目前點 整好未 ?
見問題直頭影響遊戲體驗我都費時買住
玩過一代好好玩
隻game optimize 麻麻,唔知之後會唔會有無mod + DLSS
我係PC PC 成40萬人玩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞