[PC/PS5] Helldivers 2 入黎做滅蟲專家啦喂 (2)

987 回覆
5 Like 4 Dislike
我估打到蟲族去屏障星球之後就輪到機械人入侵星系
焗大家去打
你地有無人打緊白金盃?殊死6分鐘no die應該點搞
唔怪得琴日諗住call 個炮台, 點之叫咗個飛鷹500 ,差啲死全家
ps5係咪冇出碟版
請問見到有人用4格一樣嘅戰略配置係唔係修改?
試下熄誇平台
好正常
打到一半突然跳返去自己架船到做乜9
有冇人試過

唔知係斷線定俾人踢

打到就上船,咩都冇
開始有外掛 大家小心 完場三個 100粒樣本
榴彈 空襲 火箭哨,呢個組合預到闊步蟲可以點打?
呢個有好耐, 早幾日連續兩日都撞到, 完場直接4位數SAMPLE
今日玩左幾場 一係就閃我返自己飛船一係就直接彈埋GAME
比佢咁樣搞到唔想玩...
# 🛠️ PATCH 01.000.007 (PC & PS5) ⚙️

🌍 Overview
For this patch, our area of focus is
Defend Events - updated content for major orders
🔧 Fixes
Defend Events have been fixed and received an update
地球有機會比人打?
我前日隻game更新完再更新埋N卡個diver就不停咁彈game
打到中間彈又有,就完場彈又有,彈完入返朋友個場一落地即彈又有
玩到好辛苦
一代都打過啦 後期冇人玩個陣成日都係打地球
彈到唔想玩痴9線
有時玩到尾聲彈, 晒心機
想睇地球 個場會係點
張卡問題?
超級氣球
冇人玩再加上俾人三線推真係打毛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞