今年拜年真係大快人心

492 回覆
5251 Like 148 Dislike
鯨魚唔係魚呀?(真係唔係魚)
Ou唔係u呀?(真係唔係u)
樓主之後都要醒醒定定 而家冇讀大學都可以做高官 咪過幾年比人封返一千蚊比你
明白樓主心情

6年時間比人單打自己唔夠人地個女叻
到今日證明到比人睇Band1唔係大曬
係好應該慶祝下

但樓主你都要明白
入到港大都唔係大曬 人地都大都可以駁番個MIT master/phd過番你

過多幾年比人問到你出黎做咩 搵幾錢 結婚未
樣樣野都會比人比較
更加唔好同連登仔比 連登仔太多讀書叻 搵錢多 家底厚嘅人

利申:公屋仔 DSE畢業 fg冇50K
女喎? 女人好易二次投胎
你話仔就仆街啦
可以放心串😹😹😹😹
希望樓主努力讀書 唔係一陣俾人反cup
唉你同你親戚都係大家拜年最唔想遇到嘅人 開開心心聚下咪好囉 搞咁多是非真係好煩
其實似作故仔多啦,勿認真
又會咁啱佢band 2都直入到hku,一間Band 2都唔知有冇2個人入到
咁啱人地band 2入OU
又咁啱佢有機會串到人應一應

成篇野好似TVB咁啱得咁橋
你啱呀,入band1不代表一切
大學就係
你咩科人地咩科先?
一陣人地係鯨大Allied health/Nursing/BED,而你係普通科乞食科嘅話

就人地笑返你轉頭
香港地有隻閪都贏撚咗你成條街啦
其他野唔講 人地識二次投胎 你得唔得?
樓主小學雞到
你個親戚而家就知咩叫山水有相逢
我覺得樓主冇做錯
面係人地比 架係自己丟
佢唔串柒柒在先今日都唔會比樓主串返轉頭
又唔係對佢做咩傷天害理既事 有咩好屌
咩未來大把變數呢d道理係人都識
所以應該更加鞭策自己努力向上
真係 點解無啦啦跟左大陸種風氣
係要抱住狗血劇情果啲反cup心態 唔可以被人睇唔起

你心裡有數佢係一般見識嘅師奶咪算
hku 垃圾科 vs mu nursing
你地00後有手有腳冇手冇腳都讀到大學 啊叔我個年代得2間大學
我叫開大
既然將來有機會俾人反CUP,到時又俾人笑,咁而家有得笑,梗係笑左先
樓豬上面講咗佢親戚唔係讀醫科
樓主都係一個on9
人地on9都要跟住
如果你係mbbs 咁樣寸法又真係冇太大所謂
反正你差極都有個譜
但問題正正係你唔係讀緊mbbs吖嘛
你以為依家80年代?入到hku好威?
傻啦,人哋mu nursing出路好過好多hku乞食科
分分鐘mu physio出到嚟入到HA嘅話屌打hku 6成人
有本事你就唔係用校名打飛機,而係用你個programme個名打啦屌
你瞓地底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞