今年拜年真係大快人心

492 回覆
5251 Like 148 Dislike
加油樓主妹妹
贊成 仲話咩睇埋將來點先
同打LOL推完主堡先敢嘴砲返對面有咩分別

對家笑人在先 要拎優越感就依家拎㗎啦
啲人仲喺度扮謙虛 咪又係扮曬獨特理解咁拎優越感
好得閒 同現實好毒
疫情三年咋喎
吹水都作好啲啦
你個肥仔,兩年前你想溝我嗰啲嘢唔講??串完我父母之後仲要網上攞彩?!
上面班人個腦點諗野 ? 話樓主唔岩
先唔講呢啖氣忍左咁多年
係佢家人嘴賤先, 樓主只係答 hku, 就再問人係咪 asso/ hd 咋
樓主都冇講咩, 淨係 show 學生證, 同埋回禮一句係咪鯨大,
如果唔係有神助攻, 佢家人一句嗯就可以收尾,
除非, 呢度樓主仲唔放過人, 繼續咬落去,
咁就爭唔落喇
正常慶祝其實冇問題,而家係討論緊應唔應該跑去對家球迷面前挑釁式慶祝
因為 orcas 係O字頭所以就叫鯨大?
唔係應該1:1咩
支那5毛?
傻仔,kong u 又如何?
我以前條𡃁都係kong u 仔 成日俾我屌

到時你有錢過佢個女先好再威威啦
當然, 串返轉頭係冇問題
問題係為左咁樣一件事開 po, 呢樣我諗係呢度巴打想樓主留意返

係, 呢刻可能你一生暫時最高光, 亦都知呢啖氣忍左好耐 (唔只你, 仲有你屋企人)
但 high 完過後, 就要收拾心情, 因為跟返上面巴打話齋, 今日唔知聽日事,
今日既高, 可能明日既低, 可能亦都係因為唔衰得, 呢啖氣作為你動力去考入hku, 算係正面, 但小心咁樣會迫得你好辛苦, 萬一刻苦過後但得唔到你想要既成果, 甚至面臨失敗既話, 個壓力隨之而放大得更大, 受重傷都係自己

加油樓主, 新年開開心心, 萬事順利, gpa 爆燈
你真係腦筍都未生埋
成個小學雞咁
畢業做多幾年人就知,隨時當日你笑嘅人今日財自咗,而你仲只係一個社畜

凡事留一線呀年輕人
佢又唔係串晒所有鯨大仔 純粹串返嘅啲當年串過自己嘅人報返個仇無問題喎
如果對方係讀OU PDGE
4年後可能就係佢笑返你….
細個以為扭贏對手就叫成功 而家發現個龍就永遠喺度冇郁過 最後都係睇自己射唔射得入 射唔入其實都冇咩大不了 下次再嚟過 場波仲有幾十分鐘有排踢
咁樓主係westham , 佢親戚係鏝

而家踢咗三分鐘,樓主1比0

我get 到係咁
我相信對家唔寸,樓主都唔會咁
明明係對家鐘意比先
點解樓主反cup爽下都要比人串
最撚憎啲長輩係度比黎比去,明明細路都無興趣比
我都想讀U o camp實大把女女食
鯨魚唔係魚呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞