今年拜年真係大快人心

492 回覆
5251 Like 148 Dislike
第一份工都唔係咩起點,屋企有無錢先係
比黎做咩
wfc
連登有部分人不嬲都係咁習慣咗有理無理搵到位就入咗先屌咗先
其實佢哋講完嘢,唔知自己中咗回力鏢
真 讀咩科都好緊要
依家樓主只係講個事實出黎
個親戚串完一獲想借啲意串多獲點知唔成功
好撚癡線 咁既關係仲拜黎做乜

行少轉好過啦
跟住你親戚送個女去外國你咪又輸
細路仔你又讀咩科呀?講黎聽下?
唔好笠水喎
過幾年人地際遇好過你 又封番1000俾你落你面
入大學只係第一round,再過幾年,再review就要睇邊個買樓先呢個先係中途checkpoint
串得好,呢D人底串
又要開post爽,又要驚自爆讀咩科驚比人起底
正宗係走住黎hi
好多唔抵得樓主入到HKU嘅人
明明樓主都係靠自己努力去入Hong Kong U,同埋佢咁做都係因為人哋屋企人曾經因為自己入Band 2而比說話佢聽
樓主今日只不過係做返一樣嘅事,我覺得冇咩唔妥
樓主繼續加油,做好自己本分已經好好

覺得香港真係好多呢啲人,靠努力入HKU就話而家HKU都好易入,明明連登成日笑女人係雞,又話人哋如果搵到個有錢佬就有勁過你,都唔知係咩邏輯,總之就唔可以有人比自己好,比自己好嘅人都係唔夠其他人好
可悲
創意台呀各位
死完仲要鬥家族 鬥後人 睇下有冇爭產
新會然
大學生啦 唔好咁幼稚啦
其實成件事好on9, 拜年係因為想同見下自己愛/ 想關心嘅親人,如果最尾只係互相比較、傷害,不如索性唔好見
易咗咁親戚個女點解入唔到既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞