2017年夏季日劇討論(4)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
Code Blue THE THIRD SEASON 15.4% (+2.0%)

升咁多

富士終於鬆一口氣

搬埋d舊野加超級卡士先叫合格

執到啦集集都比人屌得咁勁
推 tenka92417: 三浦這次會讓人懷孕嗎? 09/05 08:37

推 gyarados: 用眼神就能讓人懷孕,難怪還是童貞

好耐冇睇三浦既劇
推 tenka92417: 三浦這次會讓人懷孕嗎? 09/05 08:37

推 gyarados: 用眼神就能讓人懷孕,難怪還是童貞

好耐冇睇三浦既劇

悦子啲衫真係有個統一style係度
Code Blue THE THIRD SEASON 15.4% (+2.0%)

升咁多

富士終於鬆一口氣

公平啲講
佢嘅日本觀眾滿足度係今季最高
今季除左code blue有咩好睇?
利申唔會睇神奈小姐

過度保護的高畑充希

我們做了

深海魚男 夠晒唔知做乜鳩

本田翼呢套演技進步咗

痴線婆幾啱佢做
婚介所真係為山崎育三郎度身訂造

有啲想睇 但畀收視嚇親

有痴女高梨臨都抵睇

升咁多

富士終於鬆一口氣

公平啲講
佢嘅日本觀眾滿足度係今季最高

咁唔係CB3好,只係其他更差

悦子啲衫真係有個統一style係度

『僕たちがやりました』の“視聴熱”なぜ高い? ”視聴率”では語れないドラマの魅力

唔岩合家歡 個個睇錄影
23歲日本人氣女星武井咲驚爆懷孕,上周與EXILE的32歲主音TAKAHIRO奉子成婚,令女方所屬事務所蒙受重大損失。

武井咲深受廣告商歡迎,現有10份代言合約,然而大肚消息嚇窒廣告商,有產品已決定跟她解約,加上明年已接劇集也被迫易角,事務所或要賠近7,100萬港元的違約金。武井咲主演劇集《黑革之手帖》本月煞科,接住便要夥拍藤岡靛為下月新劇《我可以威脅你嗎?》開鏡,她更接下明年1月開播的富士劇《Fragile》續集,劇組起用武井跟原班人馬上陣,相信預產期為明春的她難以接拍。至於武井咲夥拍佐藤健的賣座電影《浪客劍心》亦打算明年添食,現在計劃將要煞停。
十月今日開始威脅你唔改劇本

好似i am home咁係咁借位拍
隊長開新post

有得睇版武井咲

佢啲造型都幾靚, 但一去到street fashion 好似有少少怪怪哋~~

利申: 覺得佢好掂~

38cm身高差

佢啲造型都幾靚, 但一去到street fashion 好似有少少怪怪哋~~

佢幫MINI影既casual wear都靚

有得睇版武井咲

唔好有期望

佢幫MINI影既casual wear都靚

應該加返句 其他人切勿模仿
2017年夏季日劇(5)

https://lihkg.com/thread/387885/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞