2017年夏季日劇討論(4)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
一醒就見到老婆真開心

凌晨佢係咪都要主持 睇見都辛苦

凌晨無佢 一起第又見佢同龜梨係返度
武井咲演技突飛猛進

希望個ending會改,劇透之後知道女主角會好慘,唔想追

似係破壞規矩俾會長知道,所以俾會長封殺。

真心覺得武井咲貪得無厭,以為有人把柄係手大曬。

俾我就做完第一單就返鄉下隱姓埋名。

佢慘但班仆街都唔係好人啦

睇到唔想追
有冇人有睇 警视厅生物系

點解有人覺得橋本靚

點解有人覺得橋本靚

上半身係幾正

點解有人覺得橋本靚

上半身係幾正

好矮

點解有人覺得橋本靚

上半身係幾正

好矮

今套拍到佢個人好腫
之前萬秀雷敦廣告果排幾正

點解有人覺得橋本靚

上半身係幾正

好矮

今套拍到佢個人好腫
之前萬秀雷敦廣告果排幾正

都係賣個得意樣者
加穗子
兩邊屋企都好煩
可唔可以淨係講感情線

根本家我覺得幾好 但係並木家意義不明

淨係感情線會好悶。
並木家果種問題,其實係隨加穗子 "長大" 先 "發現" 出來,如果佢無一路慢慢大過,其他屋企人都唔會開始將問題同佢講。人大了先慢慢發現世途唔係想像咁簡單,咁美好,佢唔寫多條 "社會" 線出黎,用呢家人簡單交代返,其實都OK
加穗子
兩邊屋企都好煩
可唔可以淨係講感情線

最尾可能比大家講中左, 仔都生埋

媽媽無教點啪啪啪喎

かほこ一定係自己google啦

重要嘅事係google唔到架!

google完第一個表情一定係果個傻笑樣
加穗子
兩邊屋企都好煩
可唔可以淨係講感情線

媽媽無教點啪啪啪喎

フフフ ヒヒヒ
加穗子
兩邊屋企都好煩
可唔可以淨係講感情線

媽媽無教點啪啪啪喎

フフフ ヒヒヒ

武井咲演技突飛猛進

希望個ending會改,劇透之後知道女主角會好慘,唔想追

似係破壞規矩俾會長知道,所以俾會長封殺。

真心覺得武井咲貪得無厭,以為有人把柄係手大曬。

俾我就做完第一單就返鄉下隱姓埋名。

佢慘但班仆街都唔係好人啦

睇到唔想追

班仆街做得好乞人憎
不過都預左係 sad ending
向井理面細都關事 不如話佢做乜都係錯啦

佢結左婚, 吃不到的葡萄是酸的

d理由真係痴撚線

不論男女,一結婚就身價暴跌

Btw,竟然前田敦唔係榜

Btw,竟然前田敦唔係榜

少出現到D人唔記得左佢

呢個好似係舊
有無人可以推介下啲無木村、感情細膩嘅舊日劇(2000年頭或者再之前),日影都得
有無人可以推介下啲無木村、感情細膩嘅舊日劇(2000年頭或者再之前),日影都得

前排睇完同一屋簷下 真係抵佢上神枱

大和撫子,東京愛的故事,101次求婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞