2017年夏季日劇討論(4)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
唔知fragile第二季女主邊個頂上呢 定大住肚都要拍

預咗要換人
到時都8個月
見哂肚

反而想知奧斯卡今次點收科
個25歲前不戀愛規定俾力捧嘅當家女星親手打破
【搞出人命牽連大】武井咲料賠10億違約金 《浪客劍心》添食計劃叫停
http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=57166795&category_guid=7018882&category=instant&issue=20170904

佐藤健都要拍晨間劇啦 預佢至少去到下半年先得閒
【搞出人命牽連大】武井咲料賠10億違約金 《浪客劍心》添食計劃叫停
http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=57166795&category_guid=7018882&category=instant&issue=20170904

佐藤健都要拍晨間劇啦 預佢至少去到下半年先得閒

預咗要換人
到時都8個月
見哂肚

仲可以點收

預咗要換人
到時都8個月
見哂肚

仲可以點收

收皮就有佢份
一口氣睇左四集加惠子
阿爸發脾氣開始無咁驚喜
頭三集女主真係震撼人心

頭先睇左三集,就開老豆個集,比你講一講打沉左
但紅字形容得好貼切
睇住上次反轉同呢套兩個主角既演技真係好享受

高畑充希真係演得十分出色
今屆學院賞女主角好大機會係佢

個角色好啱佢

我第四五集起已經無乜cap圖

正常過之前公開果d海報

bba好柒呀

bba好柒呀

搵左一陣
本田翼啲演技注定會摧毀呢套戲

咁又唔好入哂佢數

bba好柒呀

搵左一陣

松雪泰子個樣仲拍得清晰過愛德

bba好柒呀

搵左一陣

直頭以為佢係主角
請問 偵探物語 好唔好睇

好睇
除左肥恭兩集爭D

今季查案戲最好
武井咲演技突飛猛進

希望個ending會改,劇透之後知道女主角會好慘,唔想追

似係破壞規矩俾會長知道,所以俾會長封殺。

真心覺得武井咲貪得無厭,以為有人把柄係手大曬。

俾我就做完第一單就返鄉下隱姓埋名。

真係反映現實 ,武井又要結婚生仔又唔話比公司知等公司可以同電視臺廣告商講定數唔好接job,宜家話要陪成十億

bba好柒呀

搵左一陣

直頭以為佢係主角

溫莉呢? 做咩有個現代jk入左去,愛德有種唔多對路既感覺但又講唔出錯係邊
武井咲演技突飛猛進

真係反映現實 ,武井又要結婚生仔又唔話比公司知等公司可以同電視臺廣告商講定數唔好接job,宜家話要陪成十億

奧斯卡相對叫開明
25歲以上就公開得
結果竟然咁都唔聽話
武井咲演技突飛猛進

奧斯卡相對叫開明
25歲以上就公開得
結果竟然咁都唔聽話

爭兩年之嘛
一陣佢搞串個party連25歲都ban埋
武井咲演技突飛猛進

奧斯卡相對叫開明
25歲以上就公開得
結果竟然咁都唔聽話

爭兩年之嘛

武井咲の電撃婚にオスカー副社長「恋愛禁止のルールはない」
副社長
武井咲演技突飛猛進

奧斯卡相對叫開明
25歲以上就公開得
結果竟然咁都唔聽話

爭兩年之嘛

武井咲の電撃婚にオスカー副社長「恋愛禁止のルールはない」
副社長

咁快就跪低
坂口健太郎pink lin

bba好柒呀

搵左一陣

直頭以為佢係主角

溫莉呢? 做咩有個現代jk入左去,愛德有種唔多對路既感覺但又講唔出錯係邊

松雪泰子最似所以做左主角
冇斯卡冇大總統,大改??

bba好柒呀

搵左一陣

直頭以為佢係主角

松雪泰子最似所以做左主角
冇斯卡冇大總統,大改??

松雪泰子仲要正中啲
愛德似企唔穩,企側咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞