[PC]近10年不得不玩既單機遊戲

192 回覆
16 Like 5 Dislike
Dark Souls 3

DS系列只揀一隻嚟玩的話一定玩1
要玩哂上面果堆應該要玩成年
不過全部都係正野

個人建議你玩左啲直線式既game 先再去玩 open world 既 game
呢個年代真係買少見少啦
玩得一隻得一隻

首推bioshock infinite (玩hard)
頭2集玩easy 睇故仔就得
玩hard 先享受到製作人既關卡設計
玩埋dlc 男人都會流馬尿

鍾意科幻外星人rpg 就玩 mass effect 三部曲
唔好玩錯最新果隻

batman 都正
個戰鬥系統好多game 都抄佢
有冇人知STEAM既特價PATTERN係點 幾時到下次SALE

建議你入bundle坑
重有
文明4
呢部時光機嚟,一開game就冇咗一日。
no man's sky

無人提batman 系列
Batman arkham asylum
arkham city 同 arkham knight

Sales果陣仲要勁平
好遊戲唔應該限年份同類型
下面呢堆係我玩完(絕大部份已通關)覺得好玩既遊戲,基本上都係大作,全部都有中文

Witcher 1, 2, 3
Mass effect 1, 2, 3
Dragon age 1 + DLC
伊蘇6, F, origin, 7
零/碧之軌跡
Stalker (shadow/晴空/Call)
迷城的國度Next
Half Life 1-2
Portal 1-2
Dead space 1, 3
Fate Stay Night
Nier
DMC 4
Dark souls 1, 2, 3 + DLC
Time shift
耶利哥
Red alert 2, 3
Warcraft 3
StarCraft 2
FF10 Remastered
C&C3

仲有好多,諗到再講
金庸群俠傳 1,2,3

巴打我都中意玩
爆左十幾廿次
三國志10 玩左十 幾年都仲玩緊 真係不得了
踩地雷
gta sa
gta 4
gta 5
minecraft
walking dead series
lm
Skyrim
The witcher
Fallout
skyrim我有開post不過離撚曬題做吹水台
nier 唔洗諗
有無人玩過昱泉出既笑傲江湖2五嶽劍派 and 東方再起?
lm
無人提batman 系列
Batman arkham asylum
arkham city 同 arkham knight

arkham knight
最近又再玩多次都係咁正
btw watchdog2都好正
mass effect 1,2,3

千祈咪玩mass effect andromeda
三國志10 玩左十 幾年都仲玩緊 真係不得了

武將制覺得8比較出色
過山車大亨
witcher 3 + all dlc
undertale
Nier Automata

Metal Gear Solid V 呢個我會推薦但係冇接觸過前幾集好似有d可惜 而且V係半成品

冇玩過前幾集玩唔玩得明

放心,你玩曬都唔會明
Dark Souls 3

DS系列只揀一隻嚟玩的話一定玩1

1完全版
踩地雷

彈珠台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞