[PC]近10年不得不玩既單機遊戲

192 回覆
16 Like 5 Dislike
Divinity Original Sin
Pillars of Eternity
Civilization 4
Company of Heroes
Endless Legend
Stardew Valley
Hollow Knight
Crusader Kings 2
Diablo II
發現都幾多巴打玩xcom2
利申同好

呢隻好經典,唔玩對唔住自己

的確極之好玩
曾經煲左成個月

出左大型expansion
極難玩
其他平台都有既我唔會推薦

好似witcher,nier果d大路野實會或多或少接觸過,而no man sky呢d谷底反彈既講都講到口臭,我響度推薦d另類,制作認真,制作人創意滿分,劇情橋段引人入性,而且淨係pc玩到既作品

女裝山脈
沖繩奴隸島
其他平台都有既我唔會推薦

好似witcher,nier果d大路野實會或多或少接觸過,而no man sky呢d谷底反彈既講都講到口臭,我響度推薦d另類,制作認真,制作人創意滿分,劇情橋段引人入性,而且淨係pc玩到既作品

女裝山脈
沖繩奴隸島

即係紳士game
點可以無Call Of Duty
Protal 同Protal2
GTA V
BF1
MGS V TPP
黑色沙漠
無爬哂文但Commandos都無咩人講

10年以上喔

最後有代變左3D槍game我都玩過

頭幾代認真難玩
D場境畫得好仔細

唔明點解唔出個高清版或出新作
AOE2同Starcraft都出左高清版了
或者出係平板電腦都好呀

LM
大航海時代4

識玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞