[PC]近10年不得不玩既單機遊戲

192 回覆
16 Like 5 Dislike
DARK SOUL 1

2同3麻麻地
女裝山脈
team fortress2 dota2 l4d2 Skyrim
竟然唔提AOE

AOE3冇2咁好玩
2代已經超過十年(1998定1999),重製唔計

2有新dlc
竟然唔提AOE

AOE3冇2咁好玩
2代已經超過十年(1998定1999),重製唔計

2有新dlc

又發行上次細東南亞,今次?

1998喎視光師
cod4 啱啱好十年 最近又出咗remastered
Total War Napoleon
Total War Shogun 2
Total War Rome 2
Total War Attila
Homeworld Remastered Collection

Fallout New Vegas
Skyrim
Sleeping Dog
Bioshock Infinite (1,2 太舊 睇字 劇透當玩左就得)
Witcher 2
Witcher 3
GTA 5 (not online )
Middle Earth Shadow of Mordor

Call of Duty: World at War ( I think it is the best )

Need for speed : the run

bioshock 有 remastered
lm
Tricky tower 依加特價 33蚊買唔買得過?
有冇人知STEAM既特價PATTERN係點 幾時到下次SALE
有冇人知STEAM既特價PATTERN係點 幾時到下次SALE

一般一年四次 一個季節一次
一次會持續一星期以上
最抵屌應該係夏天summer sale同冬天winter sale
下一次如無意外 就係halloween/autumn sale
不如講下你鍾意邊類好過
Walking Dead The Game系列劇情都好正
GTA:SA

一般一年四次 一個季節一次
一次會持續一星期以上
最抵屌應該係夏天summer sale同冬天winter sale
下一次如無意外 就係halloween/autumn sale

不如講下你鍾意邊類好過

冇架 真係咩都岩玩 大家討論下
btw上面好多SKYRIM,但係應該玩邊集
GTA 5

唔係得第5集叫 Skyrim 咩

btw 必玩 gta v & witcher 3
玩完呢兩隻其他都係垃圾

唔係得第5集叫 Skyrim 咩

btw 必玩 gta v & witcher 3
玩完呢兩隻其他都係垃圾

witcher 3夠玩成年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞