[PC]近10年不得不玩既單機遊戲

192 回覆
16 Like 5 Dislike
Minecraft
全球銷量top10
無人提batman 系列
Batman arkham asylum
arkham city 同 arkham knight
冷門
Total War : Attila
上古卷軸345

hard sell

skyrim /fallout4 /tomb raider:崛起/tomb raider

darksoul 系列
L4D2

life 4 dead 2
Omsi

利申:巴士撚
鍾意即時戰略嘅話可以考慮 Total war系列
Total war 系列主打歷史主題戰爭,但最近已經出埋魔幻主題。
嚟緊9月仲會出最新嘅魔幻主題 Total war warhammer 2。

可惜冇中文 戰略game冇中文
玩到頭都大撚埋

有了 見佢有先MARK低 388有少少唔捨得
Portal 1,2
Half Life 1,2
Don't Starve, Don't Starve Together
Witchier 3
Life is Strange
Skyrim
Crusader Kings 2
Europa Universalis 4
Mount and Blades

超好玩

咩game黎
Dishonored 1&2

好玩? psn 做緊sale 想入

超好玩, 記住玩完1要玩埋DLC先好玩2

超好玩

咩game黎

又鞭誠哥屍
L4D2

life 4 dead 2

單機好悶
sleeping dogs
點解咁少日系game?
FF, RE, Mario果d呢?
有冇睇錯?見唔到有mass effect推介?
竟然唔提AOE
竟然唔提AOE

AOE3冇2咁好玩
2代已經超過十年(1998定1999),重製唔計
點解咁少日系game?
FF, RE, Mario果d呢?

PC有撚得出Mario
除非玩模擬器
鍾意即時戰略嘅話可以考慮 Total war系列
Total war 系列主打歷史主題戰爭,但最近已經出埋魔幻主題。
嚟緊9月仲會出最新嘅魔幻主題 Total war warhammer 2。

可惜冇中文 戰略game冇中文
玩到頭都大撚埋

你唔學好英文打機仲可惜
英文係世界語言
亦係遊戲主要語言
多啦a夢大富翁
P社幾隻戰略Game都好㩒玩 Eg. 歐陸風雲4、十字軍之王2、Stellaris
Total War近年拿破崙、將軍2、羅馬2、阿提拉到Warhammer水準都OK
信野 革新PK、創造PK同三國志11
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞