EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (97) 恭賀新禧 戰勝EA

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
87+個pool有咩
海豹做=冰火屁
我哋做=肥
88肥
話𠹌咗

dup 哂肥都要搵下打做
抽中隻guler 原來有real face 咁都可以玩下
94 要6m ?一個月點做
到底張kimochi會唔會成為scam, 今晚就知
唔使話一定要94包皮
比啲upgrade到隊波既大sbc都好
而家個啲party bag 同icon 20萬20萬咁賭走啲肥都係10賭9輸
比你好彩win到成百萬既中前場都未必夠換走油包best
sawa bruno
即刻覺得連打wl都好無癮
打多幾場用列卡特之後, 都係覺得 kante 好 d
都係同一 setting, 但列卡特成日係 d 尻位睇波
kante 出現個位靚好多

btw 有冇人覺得 RG VVD 比人 nerf 左好多, 呢 2 日仲跨左
老豆話rijkaard打cb好啲
和都得, 唔會咁柒掛
腳長, d 技唔差, 應該 upgrade 版 blanc
火摸奶達
一個腳長但慢, 一個癲狗好難比較

不過列似 cd 好d
仲有 cafu 馬隊舒米高, 根本已經無野好 upgrade, 出到d sbc 咁勁
懷疑唔得 隻fb kante 已經幾屈 存在感幾高 呢隻rijkaard好難講
出sbc搞到個個隊野一樣 先唔知玩黎做乜
rijkaad 同stones

邊個cb 邊個cdm
變左睇ea script邊個
珍,一張真藍都抽唔到同小花之亂後更加冇心機玩
連post都廢事入,唔想睇到啲藍卡陣
日日打三場解任就玩返人中

最近三次賭中呢幾隻

Small W換唔走啲正選
5後, 兩個都CB, 換ALABA上去
其實我諗左好耐都無做到隻KANTE...你講到咁心郁郁
stones CB>>CDM
Rijkaard好似都係CB啱啲

好在早2日無買

但我想要maldini 或 garnacho 呢
做得起古就做古 但唔記得expire咗未 夾到chem就做kante 啦 平民恩物 我自己用就成日見到走上走落 飛天遁地
我另一隻防中係sawa

怕kante太細粒 而且FB kante金電 幅射kante有金anticipate 好似有用啲
1001食一百舊屎
含卡雲尼條撚
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞