EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (97) 恭賀新禧 戰勝EA

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
平放PS account,untrade TOTY ICON ferdinand 同jairzinho
有約100萬coin同450個pack未開,~2800個球員有約1400可trade。
有意tg https://t.me/washergy
記得細個睇波,唔知荷蘭對乜,阿叔定黃興桂評述講:後衛要咁好技術做乜?守好啲波先啦!
成個season差一日冇做到daily play, 如果唔claim 4000xp就差150xp先到level 20, 所以如果唔靠4000xp係要打足哂所有daily play 加其他objectives 先可以做升哂所有season progress
驚頭中過佢
果陣佢同飯轉位係完美
你的對手已離開遊戲
你哋會留大包定而家開哂?
Pro player公道
team 2 一般差過 team 1 , 朗拿甸奴同馬隊好吸引
我冇錢買ps5咪玩pc 點解要咁樣對我地
新手留名學野
新年利是錢岩岩夠買ps5下年轉ps5
轉team2前一兩日開始會有leak 到時再決定留定爆
廢pack中左張91謝拉特🙃
仲放緊 見你放左好多個po
兩個月後都tots
搵鬼買咩
1球coins同年Rio都值幾舊水既
唔係玩傳波佢唔算好好用
淨係賣佢兩招金技
Untrade不嬲一律唔值錢, cb位ea要做你,你用94馬隊都可以射穿腳
仲有要死用一張卡都game尾,唔用=廢紙
所以除非張untrade係最top既卡 eg Toty大哨,Future star朗癲,其他都冇價值可言
重點係嗰位巴打想收幾錢,如果$300可能都有人要
開黎dup肥又無sbc做
隻Lamptey又幾好用
咁都300
我有韋拉咪1000
咁岩啦我打開短傳組織,唔玩跑狗
1m coin,450個pack如果有100個好d既pack都值少少錢咁囉
但我記得個陣,拎走渣哥李奧,其他真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞