EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (97) 恭賀新禧 戰勝EA

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
After thoroughly investigating your account and concern, we again found that we actioned your account correctly after it was found to have violated our User Agreement. We will also be unable to provide any details regarding our internal procedures.

Live Chat嘈咗兩次,我不斷叫佢俾證據我點樣違反t&c,最後email咁樣覆,惡過黑社會。總之就係唔俾玩家喺Market入面賺錢,淨係準你不斷送錢俾佢,慶幸我玩咗10幾年一蚊都冇課過。
450個pack都唔知係咪刷bug 隨時比人ban
痴撚線公司...
我仲要冇Max Price賣過任何嘢,連Max Price 90%都冇,純粹用個人經驗嘅合法賺錢方法,今個weekend俾平時賺得多左即刻行動。大家繼續送錢俾EA嘅我一定支持。
dup 左87 做咩sbc 好
如果得一隻就祭落84x5算啦,我88都係咁放落去
留今晚 係咪有icon pp?
而家玩rival 去到D4 , 根本比佢地sm, 總之比佢入2粒就紮手制佢玩撚埋佢, 儲夠11場派彩算。 愈黎愈冇撚癮
有toty icon?
咁講真toty嗰排要儲幾百個pack有幾難
我黑卡de ligt都祭撚咗 屌根本就完全冇野比人做 成堆肥喺到唔知可以做乜
終於更新咗了, 腳外面射門大nerf, cutback 細 nerf
https://x.com/FutPoliceLeaks/status/1757320454660927699?s=20
得個傻鳩party bag,有toty icon仲唔大鑼大鼓leak到我樓下看更都知咩
其實係
放上reddit啦
儲完忍住唔開?
炒咩收信
His pack his choice
實裝咗?
賀歲盃李華度健康射+ curve死角入網
換番隻杜sir 出黎健康射
隻game 易玩好多
一堆icon 出面踢緊
華朗真係得86
杜蛇前鋒位一直穩坐
UT幾時有韋拿
之前做過佢張end of an era5*腳好好射
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞