EAFC24 Ultimate Team 討厭區 (97) 恭賀新禧 戰勝EA

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
如有必買
我疾左成個星期
係撚咁斷線
㩒完開game咩都冇彈出嚟 得anti cheat 但又冇話error 有冇pc巴打幫幫手
屌你老母波又傳唔撚到對面下下快撚到仆街 打撚呀
UT只會更多bug
極度懷疑stepover完健康射有buff9成入
我覺得 R1 咁撚屈係就d 細粒既女人做出黎
見到玩kick off goal
自己又無連勝緊,和波quit game大家一拍兩散,最撚憎啲人玩bug
成班好似隊左草咁 stone 哂點都守唔到
點解我唔見送4000exp既任既
EA啲handicap 真係令人想棄驚
情人節點名!!!!!!
有另一半嘅全部食撚屎,祝立即分手
想請問有冇邊個陣容戰術特別好用?依家433啲人永遠唔會走位有空位俾直線仲會即刻揼停返轉頭
d icon成日9出,今年唔係有技救番一堆,更加慘不忍睹 到今時今日仲夠膽死有成堆86,87係送都冇人用,以前都話base ver早期連chem/icon swap免費/prime, moment sbc要,今年唔知要黎有乜柒用
祝快啲大肚
Gchi傻一大哥
結左婚點計先
離婚啦冚家鏟
國米隻中堅模組十足proclub啲人仔咁
呢個都未必既 美斯/丁力呢d真人都成日係R1帶波
成個R1動作都係好似美斯個動作 連擺動隻手都好似

我講緊靚技係講緊同一位置既卡 呢件事係呢排個個多技先好轉
之前初初RG個陣 d女人多數成7招技 男人就3,4招
入唔到game 做乜春
2月14唔俾人打機?
有無郁過in game resolution?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞