[冰戲富長大了] Pomato 小薯茄及全新男團FINALLY討論區 (25) (冰/童/英/J/富/蚊/mic)

540 回覆
7 Like 12 Dislike
平心而論今集party game幾好笑喎
要有既效果都齊晒
可能我對mirror冇感覺
唔會一見到就要憎到睇唔落
純粹唔係鏡粉 所以冇特別興趣姐
好事嚟嘅,始終佢哋心入面都係想拍影視
起碼當係一個跳板
https://www.instagram.com/reel/C5GBPmrp8Df/?igsh=MWhheWp5bmZ5NWY4NQ==

入廣告位前,童童啲神情好正,真係希望童童多啲機會拍到正劇
但是最受歡迎個兩隻就最撚kam
因為痴埋d又會比班鏡狗出征 又話做咩痴埋黎搞佢個仔

所以都係不了 我地小薯襯唔起呀
同埋YouTuber市場唔係你想像中咁好景
有多啲渠道俾人睇到
就多個機會俾班台前幕後散出去搵下食
好事黎
成名後有太多包袱玩唔到痴線野
你呢個擔心有啲過慮又唔係好成立啦
阿冰係edan 小學同學,同麗英上過膠戰
Finally 都有同edan jer 拍過4444...最近 ian feat 麗英首新歌,之前同 anson lo jer 拍劇,同KT 拍電影都熟咗,仲有搵AK,ALTON 客串MV
明明好多都合作過,關係又唔錯,無人鬧小薯茄痴喎
而且就算之前麗英嘅角色要花痴鏡仔,啲鏡粉都好受落喎,仲有唔駛下下鏡狗咁叫嘅,試下寬心啲啦
呢集party game拍得幾好,但唔改《12怪盜》係垃圾既事實喎
我都係呼籲下唔好入場睇呢套戲姐
咩料
Viutv都比左唔少job同機會比小薯茄啦
12怪盜套戲係點一件事,但樓上唔駛左一句鏡狗,右一句唔好痴咁多嘅
咁耐以嚟,上過去宣傳嘅戲都唔係套套好睇啦,宣傳就係要俾多啲人知個作品啫
討論返佢地今次hold 得好,宣傳得嚟條片又好睇,集中返小薯茄嘅表現好啲
我求其數應該都數到10條片
Party game都有起碼3集啦
叫鏡狗對其他人寛心啲先啦
個班底開始二十尾三十頭,到時仲點主打中學雞市場?

見到佢哋一把年紀仲著校服真係
根本你唔亂踩人,人地唔會無啦啦搞你
點解變咗反鏡討論區
係,不過「亂」同「踩」嘅解釋權都喺鏡粉度
我話呢度比班鏡嬸入侵左就真,你睇下讚鏡留言既正評同批鏡留言既負評數目
所以先話唔想同鏡有任何開關係/合作

好撚煩班鏡狗
華納都係啦
但係合作過咁多次人哋都冇嘈
反而今次你哋反鏡仲煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞