勁想呢隻game remake

293 回覆
656 Like 17 Dislike
笑到我
應該講緊啲大石
有冇人玩過ps1個 3xtreme 競速類
有roller 滑板 單車揀
可以玩花式同埋出拳打人
以前一班人玩到破壞友情咁
細個睇漢字只估到部分意思
一路玩到Black City唔識返轉頭就卡咗好耐關
後來發現原來地下迷路無論邊個城市入都係用返memo寫果條路做出口,就好快玩到拎時光機返回過去
記得其中一條賽道(穿越時空番左老豆年代既賽道)要拎到第一名 仲要食哂啲金幣 唔俾車撞 真係超級難玩左唔知幾多日先過到
仲記得集齊晒100個印仔 最後可以換到條100%咬地唔會甩尾嘅車軚 真係好有成功感
而家啲遊戲 好少會做到咁難玩了
我隻翻版CD上面都係寫掟石頭1 同掟石頭2
大概20年前有炸彈人online
玩到功課都唔想做
日日喺房扮溫書實際上網玩

好想可以再玩返
我都係 細個真係好撚開心
唔貼都唔記得有呢隻game
好懷念呀
有 前幾個月無啦啦諗返呢隻game 都諗咗好耐叫咩名
賽道仲有花式位 紅藍黃 比返三種做花式
最印象深係大坑渠條賽道
如果用而家遊戲思路黎諗

應該黑兔係加速最快
白龍係極速最高
係Blue City第一名/金幣/無碰撞 係可以分開完成既

https://youtu.be/XolXnJmo6Xs?feature=shared

呢條片係同一時間完成都cls

我反而覺得換到惡魔車軚之後無新嘢玩有啲浪費
其實可以再增加個game既難度就襟玩好多
啲NPC車速實在太廢
地下迷路 唔識睇日文 真係靠鳩估
架車一路行到2046 都唔會去到目的地
我都唔記得係邊個城市卡左好耐 棄左game
隔咗一段長時間拎返隻game出嚟玩先至撞啱去到繼續到劇情
Black City要去最大果間屋搵果架Toyota GT1接個委托任務,之後經地下迷路返Red City買麵包
再返Black City架GT1就會比你入佢個泳池
泳池入面架車會教你去研究所拎時光機
唔識日文解唔到劇情的確係有排撞
agger好想同frd對戰
記得啡龍都好快
呢隻勁正, 細細個唔識玩成日都揸架車去農場撞金幣賺錢
好想玩返 steam又唔見有
記得起跑前放炸彈會罰落最後又唔俾郁
呢隻神作
故事模式堅好玩
成日比D FRIEND炸到仆街
白龍係耐力最高,同黑龍比佢可以持久啲跑
呢關有一個木頭係三條痴埋一齊
街機嗰隻好玩啲喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞