勁想呢隻game remake

293 回覆
656 Like 17 Dislike
Sor我睇錯以為係勁想邊隻game remake
以前ps1 仲係小學
除咗樓主呢隻炸彈人
仲有隻滑雪game又係日玩夜玩一個圈完就上返纜車果隻
想玩惡魔城 月下之夜想曲remake
我見d人話連完電腦連唔返ps4所以唔敢用藍芽
但我而家有第2個問題
我插第2個手制無反應(一開始set到制,入到去撳咩制都無反應,之後用左幾條線都係著左一秒就熄左)
有無方法搞
估唔到有咁多同好
Poitter's point 同 炸彈兔賽跑真係勁好玩
隻炸彈人永遠都跳唔到牆邊粒加速制
呢隻細個喪煲
拎齊寶石變金身屈機
唔會連唔返PS4
連唔返既意思係你連咗PC就要重新Pair up PS4先會連到
PS4 Setting入面有教你點樣加新手制

插第二個手制無反應
要搞清楚你用咩模擬器先
同埋插咩手制
Game time太短
兩個鐘左右就咩都玩哂
我2個都係ps4手制
用epsxe

暫時只整到 1手制+1 keyboard
但keyboard玩真係無咁好feel
epsxe係咪tick咗多人轉接器multitap
唔tick P1 P2插口各set一個制先啱
有一下唔小心撳錯過
但之後佢無再tick應該無事?
同埋我用到keyboard

定成我重down過zip檔由頭set過晒會好d?
原來火煎頭有得打
或者睇吓多出嚟既player係咪都set咗buttons
Two player淨係port 1第一個同port 2第一個分別set兩個手制就ok
Sky Cube
有隱藏紅色頭髮NPC半價升級手套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞