姜濤一年後亞博再次表演鏡中鏡 網民:隻手做乜L野?

383 回覆
399 Like 86 Dislike
開心舞
條腰去咗邊
老實講,改圖技巧幾劣下。
屌你老母
係街笑左出聲
是但啦
劣改
關鍵唔係造星果時識唔識跳舞
而係出道左咁多, 有無upgrade自己
公司要玩死佢有幾難,情況同幾勁幾大牌既球星一樣,球隊唔計成本雪到你完約,再同你玩法律告鳩你違約,剩同你燒銀紙都有排玩
頂流
成隻叮噹咁
佢成chok 條頸chok到痙攣咁以為好型
好歡樂
求脂肪消失
肥撚過天星小輪
彩排緊咋話
賺到錢, 就唔會理
一直都講花姐管理能力係垃圾級別, 難為果時仲有唔少人吹捧佢係神級

班鏡仔由外到內, 拍既野, 唱既歌, 全部都係走韓仔風格
但只係得個樣, 完全無內涵
韓國未出道班人係練撚到痴線
可以正規渠道出道果班, 唱歌跳舞全部都係練到滿級
就算出左道, 都仲要keep住練
班鏡仔 出道幾年, 仲要有2年幾疫情, 根本就大把時間可以從頭練過
但睇佢地個行程, 就知道公司只係當佢地係賺快錢工具
可以賺到咁多年錢, 公司已經掩住嘴笑

玩死佢地? 雪佢地? 消耗品黎, 仲要係有限期
點會搞佢地, 令公司賺唔到錢
而家聽到前奏我淨係會諗到kfc
唱得好考順
呢啲偽韓垃圾放係19年之前根本唔會彈得起
人氣真係講運,個天就係想個演藝圈多班垃圾出黎行飯食去反映依家成個香港係衰成點
見到班鏡嬸留言覺得佢哋同姜嬸一樣on79
果然係同品種
佢地彈得起, 唔係靠實力, 係同期無任何對手
廣告商無得揀, 一定要用佢地
當年名人, 藝人都要表態, 返過內地既, 更加係俾人係咁洗版
但好奇怪, 當年拍金拱門, 拍政府野, 就無人屌鳩班鏡仔
仲有佢地會選擇性失憶, 胖虎係參加內地選秀被刷落黎
之後先去參加造星, 而家我好相信, 成個造星早就已經內定左邊個係第一

有無心係呢行發展, 想食流量搵快錢, 還是係有野心向上爬
最佳對比 - 的士陳
肥中肥
唔知跳咩撚野舞
人又肥 完全冇美感
肥仔跳舞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞