姜濤一年後亞博再次表演鏡中鏡 網民:隻手做乜L野?

383 回覆
399 Like 86 Dislike
似肥閪成日俾人笑
隻手成碌大蘿白咁
其實佢係咪瘦左,
然後整容整返肥塊面?
成日覺得佢有精神病咁, 咁多傻西喜歡佢?? 真係唔明 !!
香港發生咩事
點解條友揸咪隻食指一定要打橫遮住個鼻?覺得咁樣好撚型?
河國榮?
最尾嗰段都跳得幾好呀
依家個演藝圈咪就係成個香港既縮影
成班垃圾係度呃飯食
睇你用邊個時期, 邊個ver去對比
同叱吒果時比, 係瘦左, 但同跌MON果期比, 仲差好遠
唔係宜家,係好多年
四大天王已經係香港演藝圈最後既光輝時期
之後樂壇paco金牌時代, 以及張家輝唔再搞笑果幾年拍既戲
已經係香港演藝圈最後掙扎

香港有本事既, 早就北上搵食
仲留係香港度既, 多數係上唔到去, 少數好似子華咁去到隨心所欲
想拍就拍, 唔想拍就理撚得你
每日吸收幾多卡路里
佢跳舞好似交功課多過真心鍾意跳舞
完完全全係死背哂啲舞步
上到台就死背翻出嚟冇靈魂冇感情
中學退學前都仲係肥仔
之後減肥減到造星個陣咁瘦
之後搵到錢又食翻大個胃
搞到今時今日咁嘅樣
係佢自己歧視自己啫
肥仔一樣係肥但佢係好有自信嘅肥仔
跳舞一樣下下有力 又靈活
而家姜搞到咁好明顯係佢自己都接受唔到佢自己變左做肥仔
跳起舞上嚟挷手挷腳
以前紅得過羅湖
依家紅不過羅湖
最起碼唔撚好夏天咁熱都著咁多杉根本佢都自卑
2千年代個班都可以,起碼成個華人區都紅到 10年打後就正式黑暗期
班鏡狗粉吹到打唔入大陸市場係因為冇必要
同一隻舞比error肥仔跳應該唔同晒
歌影視全部退步哂
最明顯係個樂壇,明明廣東歌唔再做到大中華區既流行音樂,支持鏡狗班傻閪好似pop狗咁仲話依家好過千禧年代
做出黎既歌都冇人聽,邊一度好過?
覺得大陸市場無必要, 咁台灣市場更無必要
好現實, 大陸市場係門檻最低, 回報最高既市場
日韓市場進入難度高, 而且無肉食, 再加上語言文化因素
只有食盡天地人先打開到市場

其他既, 東南亞, 新加坡, 甚至係白皮紐澳, 甚至美加英
呢幾十年, 亞洲人真係可以立足得到既, 得BTS
而香港既, 除左同係華人, 同文同種先會留意, 其他既, WFC
但Fans全部都係聾
其實係佢呢個身形+舞勢好kam
唔係只係話佢肥有問題
係成個package同performance
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞