姜濤一年後亞博再次表演鏡中鏡 網民:隻手做乜L野?

383 回覆
399 Like 86 Dislike
噉又太誇張 跳得好唔好可以評論
但明顯有跳到啦 點唔郁
你可以sesrch下神童仲肥啦
佢都係super idol
肥仔夠肥 其實問題係邊
咁makerville 又真係吹姜濤唔脹
你估佢無試過捧anson lo 做上弦一咩?但姜濤真係多fans,仲要有錢fans

以成間公司既財力能力,係可以雪姜濤雪夠十年
處理得差啲就變咗同姜濤缺裂,姜屍就會發癲,變相攬炒
而家咁撚肥,都一車車姜屍課金,
雪返一兩年,比佢減肥練舞,但到時唔紅,又捧唔返起,咪仲on9
襯仲有錢賺,緊係搵真銀

咁既情況,算唔算控制唔到佢?
佢有實力咪可以無外表
肥仔起碼跳得
依隻肥姜外表同實力都無
肥得濟下盤痴實個地下
所以俾人感覺永遠都係隻手fing fing 下
無跳舞底所以無groove

睇返佢瘦果陣下盤動作大d,望落會輕盈d,就無咁易俾人覺得只係隻手鳩fing

結論就係too fat to jump or move
人品都冇
連個IG都由佢玩叫控制到
1. 姜濤要去減肥休養練歌練舞了希望大家等待佢用更好嘅一面黎同大家見面
2. 放風佢懶過閪
3. 雪到完場

佢班糖個個由黎明年代追到宜家
真係咁撚長情就仲追緊黎明啦,擺多兩年d fans都走左大半啦,五年之後鬼得閑理佢咩
同個跳舞勁到仆街既肥仔比
屌你老母你盲撚左?肥姜真係跳緊舞?
你地笑佢肥呀嘛
噉講肥已經係原罪啦 洗咩比較
老實講 評歌評舞無問題
但人身攻擊係幾低劣下

好似欣宜下下比人笑白雪公主都好慘
佢好似真係瘦咗㗎喇

佢有套新戲嘅
肥到唔連戲
而家嘅佢都冇戲入面咁肥
起碼有返下巴先
你講依樣野係建基係香港娛樂圈仲好多fans追嘅年代,宜家香港都無人,你雪完佢咁邊個頂佢個位先?你覺得viu肯花錢晒時間捧另一個而依段時間無收入?

你係老細,你要炒人都要搵到人項佢先架
肥仔欣宜一開波就肥,人地就係從來無賣外表賣實力
依條肥姜一開始減左肥出道,點知一紅左就放縱自己,但實力又無進步過

人地無退步佢退步,唔笑得?
咪又係一條肥撚,正常二十幾歲仔有心keep點會咁
嘩屌你老母你咁撚善良既
定係你現實都係個死肥仔?
我係老細會長遠地run一隻金蛋
懶過閪就逼佢做機然後再出黎長做長有
你咁講證明你唔了解李家,講之前唔該了解下人地生意手法
李家從來唔係有心搞好一盤生意,佢地係盡用低成本黎營運,之後諗方法炒高個股價再到岩嘅水位就放,大少講過岩價長江中心都可以賣
金咩蛋呀,天真
所以我咪一直話公司唔係控制唔到佢
而係唔care藝人形象同發展淨係想搵完快錢就算,所以幾肥都可以照推佢出黎搵食
唔想蝕錢唔敢雪佢都可以話控制唔到架喎
出唔起車錢送佢去美容院做機?
乾坤一開 三七氣流一轉
佢宜家係要減肥喎
咪做機減肥囉
我估嬌都係咁減,所以先可以瘦得咁快但個身又硬到唔似做開運動
佢唔肯你吹呀?
學乜春姐
開頭幾年都叫有樣睇 keep fit
D live 跳舞唱歌叫正正常常
上年開始發癲 9 叫 亂跳 唱歌又現曬形好難聽
一樣咁撚多姜糖 今年AL都唔夠佢黎
肥撚到乜咁 一樣咁多傻粉追 洗撚改變咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞