姜濤一年後亞博再次表演鏡中鏡 網民:隻手做乜L野?

383 回覆
399 Like 86 Dislike
豬跳舞

屌,真係好撚肥呀
我有叫你做咩? 我點樣request 你?我問你點解唔做喎 review 同comment都未識分 好心你啦
Review 係我畀佢幅圖。Review係有件完成品先可以畀嘅。

而你就話我唔整張出嚟。

我就係話review係唔需要我整咗先畀得。

你再覆話噉點解你唔可以「評論」我。

首先,我冇話過唔可以。再者,我根本冇整過任何完成品出嚟,你根本唔可以review我。

你希望嘅係對方整出嚟,係一個request嚟。

好簡單嘅邏輯你都冇呀
100% match
第一 我無話過你唔係’review’ 緊 而係你自己話點解你係客唔可以評論 which is comment
第二 你憑咩去review 人?
第三 我無希望nor request 你去整 我係問 點解你唔整 係WHY 你係咪閱讀理解F? 你連點樣係一個request 都未識分 你講咩邏輯啊?
第四 我點解唔可以去評論你?我無review 緊你喎 你係有錯亂定點? 如果係係世界comment/inquiry = review 咁依係logic forum 無product 唔可以存在啦?

第五 如果你要拗 products 可以係in any forms 而comment 已經可以consider 係products 啦 定係以後只有實物count?
唔需要拗落去。

首先,你已經答咗我唔使自己整出嚟先可以評論佢嘅作品。證明我一開始個評論係合理。

再者,我冇唔畀你「評論」我。因為我從來冇分享過作品可以俾人評論,亦冇話過唔畀任何人發言。無論你點定義review、comment、request都好,我從來冇話過你唔可以。所以你話我個邏輯係間歇性嘅指控根本係你自己避害妄想症,根本唔成立。

反而係你一開始想質疑我去合理地評論他人作品,先係唔畀人發言嗰方。

證明咗你係寬己嚴人,為嘈而嘈,啲回覆毫無邏輯可言。
被*害
佢不嬲話諗住退休唔撈喎
真心驚閪咩姜嬸
新世代偶像肯演反派

唔似得【翡翠樂壇】年代既偶像

死都要演正義執法人員
翡翠台
佢根本唔介意,佢一早買咗樓等退休,佢宜家咪打政府工啲等退休嘅廢老囉,做野得過且過
得果一層樓,佢憑咩
人地講咩你就信,咁蠢嘅你
我想請問我有邊一句係話唔俾你評論?我有邊一句話你嘅評論唔合理?屌你戇鳩咋

被迫害嘅嗰個係你 我由頭到尾都冇話過你唔可以去評論 任何評論都唔需要任何justification
我亦都冇阻止你去發言 我唔知你係邊到見到我有 唔好將妄想出嚟嘅嘢, 當係事實

話你邏輯間歇性運作 同你點樣去界定review comment係冇直接關係 而係你成個對話顯得出嚟嗰啲人嘅邏輯係幾咁間歇性 你可唔可以用你個邏輯去理解下?
咁你諗多左
唔少姜嬸覺得係以前太瘦 而家咁樣姜先係最開心
屌fans係壓力太大果啲人抵比人屌
同埋佢地完全唔覺姜表演有問題
仲覺得viu虧待緊姜搞到得咁少資源

利申:前同事係熱心姜嬸
咁如果搵人抹黑話姜濤背後屌佢地又肥又醜次次痴過去都覺得好噁心呢
睇你跳舞可以忍,但可摸耳收起隻手指呀,篤住鼻哥好L柒呀
好撚肥,越嚟越似花蛆
跳到發ti tun 咁
用力掃
姜B已經肥到手指都腫.....
就算着黑色衫都係睇到佢個身好肥 大件 厚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞