原來而家請part time咁霸道 比啲豬頭骨你唔做就威脅你

756 回覆
2960 Like 45 Dislike
未做過唔識答,飲食低人工用盡你,M記玩埋qr code送餐再多樣嘢做,仲要拖地掃地,抹足成間餐廳,唔好彩仲要洗埋廁所。
出公海了
聽日又入翻連登
有啲用詞更加係危險,令我想起 2019 年黑暴的時候,軟對抗和反動力量的形容詞,我睇到再有出現的苗頭,就要即刻打擊、制止,唔好助長。
其實點解呢啲工仲有人做
我讀唔成書初頭唔知返咩工走去做,工時長,食飯遲過人,不斷做,坐一陣都唔得,同事病假做埋佢果份,客就一樣咁多。之前返拉麵鋪飲食來講算好做,都頂到2-3年。而家返緊車場保安,無乜嘢做,又可以玩手機同坐,做8個鐘,萬75,我一日o多2個鐘人就有2萬1000左右。
新薈聚
Chris 劉子健好出名
永遠都有新血比佢地呃到
Hi 詐騙撚
提提佢已經犯左不停打電話罪

係咪唔記得左自己有過百部電話 + 不停打電話罪
講真,使乜理佢
直接搵另一份工咪算囉
Popo有撚用咩
比機會佢地扮工
弱智有似嘅咩
連登➡公海➡連登
好彩見到呢個post,心急搵pt 又咁啱見到呢啲廣告嘅真係會whatsapp咗先,有啲小朋友唔識又send 埋自己私隱過去。唔係搵開工,又點會知原來依家啲詐騙係咁。
[緬北詐騙]頭目白所成父子及魏懷仁被押回中國受審
https://lih.kg/3614470

有時係記者作文>連登>公海>連登

你自己咪詐騙集團囉

佢講野啲格式令我諗番起散水餅 wendy
支持樓主
咁都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞