原來而家請part time咁霸道 比啲豬頭骨你唔做就威脅你

756 回覆
2960 Like 45 Dislike
佢哋請唔請monhunt now玩家 咁多部電話
笑死 又係啲弱智MK
我會為難你 叼難你 都講得出口
會留下不良紀錄 並影響將來獲聘機會 咪得
仲丟張爛鬼相出黎嚇人
kk園區
唔止駁嘴, 仲為長官踢走啲無謂case, 減輕工作負擔, 一個po都只係五毛甚至更低, 反駁隊真係抵用
人哋有成班同事上網周你女朋友係網上搵咩工㗎
但成個office得一張櫈, 啲同事呢
whatsap爆群員
操作手機po嘢員
幾好笑
做咩有人唔俾樓主講?
我想知世上有啲咁on9嘅人喎
唔講咁多
呢啲真係呃未見過世面未搵過工嘅人
吹到網絡佔8成都戇鳩鳩
仲要咁樣亂鳩嚇人
萬一俾人唱衰後無論公司同求職嘅都冇人肯用你咁點再食到佣呀
冇可能係認真嘅agent
最少返4至7日 乜撚野垃圾中文
想問果張圖代表啲乜
好撚驚大把工返
佢啲垃圾工
小學老師:扣你操行分 記你缺點
有樣嘢係飛線
散工agent 黎, 查埋條友出黎就岩
香港啲agent多到數都數唔晒
同一個職位唔同嘅agent都會拎到個jd去搵人
所以靠agent搵工果陣要問清楚個死人agent佢會幫你apply乜公司
以免你個cv重覆send咗俾同一間公司
呢個係搵工常識黎

俾agent blacklist會冇晒工作機會?
笑撚死人
先唔理份工係咪昆人定點, 其實搵part time工洗撚講咁諗多, 問完唔岩就898佢啦仲係度同佢講心又咁金, 人地見你咁on9就梗係打蛇隨棍上
又加多句, 搵得人返part time都知份工西ga la, 係正常工既話就請左長工, 又點會搵你地呢d傻仔返, 貪你果日心情唔好就no show咩
衰乜9?
你係唔係圖中"OFFICE"入面其中一部電話既主人?
死廢老口吻
Kk園
好不安 支持報警
想寫落CV
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞