原來而家請part time咁霸道 比啲豬頭骨你唔做就威脅你

756 回覆
2960 Like 45 Dislike
吹大啲啦
比d創意
我現在喺連登自爆自己真實身份你地可以唔信
https://lih.kg/3563261

你on9姐 見到已經唔會問
同埋入咗會又點 真係會俾佢大到咩
講到咁似白卡文
IPhone 可以block 未知電話
依家大把搵工平台仲使咩用呢啲濕鳩agent
求其去幾個ctgoodjobs ecjobsonline indeed jobsdb都勁過佢
仲講到全網封殺都幾on9
睇唔出
屌你真係似弱智
是旦一句nobody話封殺你就驚
你話你封殺返佢咪得
罰你一世無得掃街
散工根本無勞工權益保障。。。
放上小红書,長官好快汁法
由佢封囉
咩全網大封殺咁巴閉呀
依家仲有冇打?

可以報警告佢不斷打電話罪

(三) 根據簡易程序治罪條例(第228章)第20(c)條,任何人在無合理因由下,不斷打電話,旨在對他人造成煩擾或不便,或旨在令他人產生不必要的憂慮,即屬犯罪,可處罰款$1,000及監禁2個月。
好奇問一下
佢地個八成係點黎既呢?
八成啲垃圾工?
不如開名叫咩公司?就算part time 都應該簽僱傭合約,如果對方反過來威脅,相信應該唔單止你一個面對緊。不過叫名等其他人唔冼再受害?
點同佢玩?
你可以搵多幾個朋友去佢度報名搵工
不過你d朋友應該好忙未必有時間去做
等佢間公司多d野做
等佢可以請多幾個專人黎打電話?
支持樓主
應該叫新薈聚 (佢whatsapp icon同官網張傳單一樣)
早排先中過伏 上網睇先知間嘢老鼠屎嚟
就算你有返齊都唔一定出糧比你 好彩最後返咗一日就無返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞