定期存款邊間好? (39)唔該睇完頭post 同條款先好問

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
係唔知上一期攞過 今期再攞得唔得
咁又係
唔買幣 唔玩mox credit 應該安全掛
好在你提一提 差d唔記得
咁就冇咁蝕 爭成一倍息
都唔係冇前科 最後計唔掂數反口
你app 入面開個保安編碼器可以改wo
d收款人set完
冇得edit轉帳額的?
要del再set過
(hsbc)
d收款人set完
冇得edit個別名的?
要del再set過
(hsbc)
點樣$20 賺8%?
中信有新年特備加息節目: 龍年層層疊
額外派多1.8%息, 好似幾抵玩喎
不過要派比10個唔同收款人轉數快識別碼, 每人$20, 呢個麻煩D

本推廣期由2024年2月8日至2月24日(包括首尾兩日) (「推廣期」)。本推廣只適用於推廣期內成功透過inMotion動感銀行「派利是」功能進行轉賬,而且該轉賬符合以下條件(「合資格交易」)的本行客戶(「合資格客戶」): a.) 每筆交易金額需為港幣20元或以上,及 b.) 每一個收款人轉數快識別碼只會計算一次合資格交易,即第二筆或以上的交易至同一個轉數快識別碼將不會被計算為合資格交易,及

https://www.cncbinternational.com/personal/e-banking/inmotion/2024_elaisee/e-laisee_tc.html
我set左同埋用埋人臉入app,之前搵cs問點解set唔到限額佢話要帶身證落分行簽名先可以最多100萬額,如果唔係得20萬
玩緊大富翁無得拎額外利息架
係喎 大富翁戶口無得拎
無得雙食無用
月尾/頭係因為啲promotion一個月改一次
嘩,乜事🧑‍🚀做嘢咁慢,明明上兩轉大富翁星期六入錢,星期日/一凌晨已經顯示到新資金
渣打特選半年4.08
新手想問吓大富翁加碼有無so?
有無多D details? 呢期加碼個offer係點?
睇置頂話hsbc同citi轉出轉入美金都唔洗手續費,即係直接入hsbc/citi戶口號碼就可以零成本過數?
19年用App開inMotion,15分鐘已入到錢
不過當年革命,少人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞