台灣2024總統大選確定「三腳督」(13) 開票之夜

358 回覆
1 Like 2 Dislike

台灣正常人都已經知雞昌黨啲玩法
然後又可以屌民進黨執政不力
繼續用「討厭民進黨」呃多幾年
其實台灣M1A1幾時到貨
不過我諗美帝都費事比F35
台灣話面對大陸威脅
但軍事設備保安就鬆到笑死人
亞柏奇可以任女打卡
對於黃國昌堅持提早開議,林俊憲則指出,以前就這樣了,黃國昌每次在立法院都對開議日期一定有意見,他一定要把藍綠談好的日期提早一週,慣例如此,不知道他要表達什麼,比較勤勞嗎?下個會期他也會這樣,只要藍綠提的開議日期,他一定提早一週。
林俊憲表示,開議日期還有立法院本身幕僚作業,現在這是韓國瑜問題,韓一定會指派立法院秘書長,除立法院籌備外,各政黨大家來談,過去通常是院長訂開議日期、各政黨尊重他,這是過去國會傳統,黃國昌的傳統就是,大家談好的日期他一定要提早,顯示自己很認真、迫不及待要工作。

KMT記得好好多謝劉櫂豪
又係明明排第三又厚面皮死都要爭老大位
仲要啲低能白粉喺度話藍綠好懶 放咁耐假 屌 開議日期同開工日期兩件事嚟 開會前你估真係冇嘢做咩 呢班「以前我沒有留意政治」嘅廢柴真係好撚煩 政制又唔熟書 走嚟挑班一直留意政治嘅機 到底憑乜
又係君悅嗰招兩邊買哂以為自己好醒
呢啲就係佢講台灣企中美中間嘅戰術

唔知國民黨嗰邊點諗
第二次呢頭話合作嗰頭就搵對家傾點出賣國民黨啲人
騙子能騙多久是傻子決定的
呢個黨真係摺埋好過
等有證據先下定論
睇番陳永興既講法 其實兩邊都錯
告人真係痴撚線
邊個主動打電話傾先都有得告嫁咩
下個禮拜就冇件事啦 上個月柯狗鳩噏吹到有人比兩億佢添 不過吹太大發現會出事 咪又係唔敢講落去
都係柯建銘好野,掂都唔好掂白,知個邊完全信唔過
同白傾仲慘過同国台辦中聯辦傾
食過一次屎都仲上當咁就真係弱智
王乃伃真係好正
王世堅最早睇清柯文哲
但係唔知受咗咩刺激
而家處處幫民眾堂講嘢
認真講啦,唔係香港、烏克蘭咁發生過咁多事
大部份國家市民討厭政治應該先係多數
同白傾任何嘢 必須堅守兩大原則
1. 一定要公開眾目睽睽下傾
2. 逼不得已要閉門 一定要錄音錄影
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞