【警世】諗住上網買嘅K點歌機嘅入一入嚟

396 回覆
72 Like 263 Dislike
姐係比完更新檔,之後就會自動更新?

真係好撚弱智
以我所知應該係大陸定係唔知邊度cut晒啲歌 只要唔喺大陸住佢哋俾個更新檔你DL就fix晒. 100%唔撚洗換乜嘢底板

download上邊嗰個更新檔 有巴打有po 暫時我問咗兩間唔同嘅機 個更新檔應該都係一樣. 插落手指度,唔使unzip 跟住喺自己部機嗰度撳本地更新.

搞tim 咁就慳返$500
ig shop
糖糖
再大聲啲都仲得呀
下次記住上淘寶買啦
係IG買不如淘寶啦
好多IG都係淘寶野黎
轉個平台貴你幾倍 又沒服務
知道!
交咗智商稅了
我都試過facebook d呃人廣告 寄順豐站
事後諗諗下點會咁抵 直頭無去拎
順豐仔白送 唔知佢洗唔洗白比運費
我呢排又係發現好多歌冇左,不過我ig另一間買,佢哋都係比條link我download個update,跟著用隻usb自己就搞掂,冇水我換底板
有,以前試過淘寶買,跟住壞撚左又寄唔到番上大陸整 跟住係香港買番部,壞過都有人跟 唔係樓主果間買
每年要付費開高速VIP先最賤 ...
唔買就 5kb/s
樓主whatsapp問, 間舖用返同一個電話畀順豐咪得
樓主咪係順豐站收貨
不過依家黃咗唔知仲有冇得玩
係咪更新咗硬件就會限速
"利申:我知ig 買嘢係柒,但希望大家唔好再中招"

之前咪一樣大把弱智分享ig買野中伏,你條弱智咪同果班弱智一樣中招,咁分享嚟托咩。
Ig shop係ig問唔得咩?
寄咗貨先唔驚客賴皮唔俾錢
洗撚多謝,條弱智樓豬咪證明依啲分享中伏post係無撚用。

因為即使不斷有分享中伏post,好似樓豬依啲弱智都會前仆後繼咁中伏,之後再出post分享,但完全唔諗吓係咪真係有用,望吓自己就知無用。
蠢係絕症無得醫
好多仆街ig shop ig搵完都係逼客whatsapp聯絡佢哋
咁仆街?
邊間?
好有用喎
起碼而家有堆苦主唔洗傻更更俾人呃$500
同埋俾人知ig同淘寶一樣貨
唔係其實大把人唔知

第二仲有成班CD ROM
人哋唔出聲唔代表無用架喎
傻閪樓主蠢都算
又唔撚尊重版權
仲出黎學人警世
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞