【警世】諗住上網買嘅K點歌機嘅入一入嚟

397 回覆
72 Like 263 Dislike
就咁條得條link,一撳就開始download
之後咪電腦down完,放落手指,之後係部機嗰度揀usb升級

可唔可以貼上嚟
ig買野人地都係比淘寶貨你咁點解唔自己淘寶
多謝提醒 之前仲諗住買
呢d野都預左玩唔長啦
知識版權呢d點保一世
就算大陸都捉得越黎越嚴
不過你小心部機未必同款,更完可能開唔到
因為我嗰部係簡體版

感謝大大
我可唔可以pin
唔緊要 我返去check 下先
唔好,一陣間個個都走去down可能會死link㗎
不過呢其實你如果真係唔啱版本,你可以上淘寶去返in and on嗰度,問佢攞個新版本。你求其噏話自己係響街邊買你哋牌子,應該佢都會畀你。
試咗先!
如果仲有其他我都會放埋上嚟幫下啲苦主
老實講樓主真係好閪
佢地都係淘寶買返黎再賣比你賺幾百蚊一部
咁依家佢發現部野有問題 但始終部機唔係佢做 佢亦都唔係咩野大公司 只係reseller
然後人地已經主動同你講有小問題 睇你想唔想換 想就幫你手 而你根本本身就唔發現到呢個問題 唔講根本就冇事

換個主板加來回大陸運費 收你500蚊人地應該冇再賺你錢 只係比個好啲嘅售後服務比你

樓上仲有人屌鳩話咩智商稅 大佬 2000幾蚊有部機 比你touchmon點歌 又有咪 仲想點?
同一部機你想係黃金買,都斬你千幾二千收你3000-4000 算好撚有良心

不過 自己享受完盜版野 之後再告鳩人賣盜版 大陸人都唔會咁撚賤
點解唔淘寶買 ig 個d 都係淘寶貨
幫你精簡:

我ig買嘢柒咗
(完)
做得好!
嘩 間鋪頭自己上水屌柒人
Software 同server 問題關閪主板事???
好撚大恩大德喎
屋企pc 點set
唔係咁講呀,如果真係純粹換server,其實普通ota更新send個檔俾個客自己搞掂都得啦。佢其實個base都係android,我諗唔到點搞話換server就要連底板一齊換咁搞笑。佢係咪真係所謂成本價幫你換底板就有待商榷。
不過,報人買盜版真係做多咗
救世主
你搵部iPad /tab用無線連mon可以做到同樣效果
條友根本間鋪自己人嚟
講到自己開善堂咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞