【警世】諗住上網買嘅K點歌機嘅入一入嚟

397 回覆
72 Like 263 Dislike
你估佢會唔會弱智到寄去順豐站俾你
買隻連usb driver嘅無線咪
淘個app 裝完就可以直接用
想好似點歌機咁用touch Mon就拎個tab做無線mon
用大陸老番野仲咁大聲, 樓主好撚柒
應該成個圈子都係懵撚
多謝幫推
拎舊laptop iPad/tab 就做到 冇人叫你買個新嘅
比多個選擇人 等大家可以廢物利用
你老母啲歌就喺雲端關主板咩事?
知唔撚知乜撚嘢叫雲端?
唔通 iPhone 要升級 IOS 又要換底板?

不過調返轉嚟諗,人哋只係話更新歌單無咁快,所以都算係答應咗會永久更新歌單,只係可能要你等到2046
我自己用緊 搭左套比屋企長老用
搵日返去影比你睇
有人講真話了
謝大大
完全同呢間野冇關係
不過我都係買音王 自己係淘寶買 都係平你幾舊水
全球做生意都係低買高賣 唔覺佢幾有問題
反而你比少少錢當自己買apple要求多多仲報海關
就真係閪到出汁

但真係好用
我屋企都用緊
但追post見到佢download完個update,裝完就搞掂咗個問題
唔存在換主板呢樣嘢喎
買呢種mic 個usb有3.5mm頭比你外接喇叭
個mic自帶echo可以set
張圖我求其搵 你有心可以搵到更平
我之前都係50蚊執到兩支mic

九唔撚搭八 宜家唔係話佢賣貴過淘寶就報海關喎
淘寶有冇同你講 舊系統壞咗呀 冇咗一堆歌
你俾多五舊嚟換過部新吖
幫IG買 交智商稅
你講呢啲嘢就真係無關係喇
由頭到尾都唔關買幾多錢事
奇就奇在點撚樣雲端係屬於線上嘅嘢,但更新要換線下嘅嘢? (底板)
Windows 咁撚多更新你個個月換次電腦?
我開始懷疑間舖水啲人返去換底板,裝完佢個新系統之後,出年就可以開始收年費。你唔交佢就hardware鎖實你部機
我三年前買佢
一直都好地地 期間都有幫我續會員
係近排發現有啲歌唔見咗
你買得幾個月就叫你換係有啲尷尬
屌你老母臭閪有無羞恥之心架
(整合)俾未買機同買咗機嘅人建議

整合返咁多個回覆嘅建議

1. 未買機嘅

千祈唔好IG買,如果要買嘅請去淘寶買,因為淘寶售後仲好過IG果啲。

a.想連埋個touch mon買嘅
#2, IG買緊嘅牌子叫InAndOn 音王,淘寶search就有,佢哋有香港繁體版

如果想連喇叭買,應該淘寶都有套裝

b.自己有舊TAB或者舊MON,可以只係買個program
#77樓 淘寶search 點歌軟件 200蚊咗右
買無線咪
#143 買有個USB連住3.5M頭外接喇只 淘寶search usb電腦聲卡 無線話筒U段

2. 買咗機嘅
如果見自己嘅歌少咗,可以睇下自己部機係咩牌子、咩VERSION,試下上淘寶問下啲客服肯唔肯俾更新檔。電腦下載咗個ZIP檔之後放落隻手指喥,然後隊落部機喥試下更新。

暫時係咁多,有新資訊再更新。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞