【警世】諗住上網買嘅K點歌機嘅入一入嚟

397 回覆
72 Like 263 Dislike
利申:我知ig 買嘢係柒,但希望大家唔好再中招

話說上年十月買咗部喺ig Webringtou_karaoke買咗套點歌機連喇叭,話包兩年保養兼一世免費更新歌。

點知買咗三個月,就收到message話要換機,理由係佢哋因為server問題唔見歌,所以要換server。

咁再問清楚即係點,原來係要啲客自己俾錢。

1. Server有問題,點解會係要客自己負責呢?
2. 咁所謂包保養包更新,但原來最後有問題都係客要俾錢。

雖然佢有話唔換都仲可以用舊歌庫,但
1. 都識講有啲新歌舊歌唔見咗
2. 問佢咁仲有無得更新,佢另一個人手客服咁答

唔係佢哋manage不突止,唔俾錢換仲保障唔到你更唔更新到,換言之,我唔換機可以合理推斷任何software已經未必喺保養入面。

(仲有嗰句買一部蝕一部真係笑撚死人)

再追問都仲係電腦回覆

IG留言唔覆仲要del 留言

佢哋落廣告好足,好多人買完機佢哋都會叫人留好評,但買完就係俾佢哋捉住你痛腳嘅時候,嘥幾千蚊唔再課金分分鐘變買部磚返黎

ig: webringtou_karaoke

其他ig買唔知一唔一樣,不過我覺得應該都係同一班人經營,買之前三思唔好誤信好評
白痴先係ig買野
唱k機自己淘寶買
InAndOn 應該係最好
香港d partyroom都用
都未講買嗰陣都其實好鳩

買嗰陣係諗住查詢下

咁佢問我住邊頭,我講咗座大廈俾佢(無俾詳細地址),諗住係要計埋運費之類報個價啦

都無話買就寄咗部野嚟

順豐無啦啦話有件收都嚇我一跳

然後咁就焗住要俾錢
早知上嚟問一問
我見好多friend都follow咗佢諗住幾好
你d friend蠢跟住蠢? 點解會follow埋呢d page...
佢送部機比你點解要比錢
所以咪出post警世囉
痴痴呆呆坐埋一台
我21年年中買,唱咗一年左右就打柴,2支咪都會唱唱吓冇聲,唔似係支咪問題,應該係部機連唔到支咪
佢話送咗嚟可以試,咁咪試下睇吓點,咁試完又唔差,send返俾佢又要順豐搞一輪,咁橫掂要買咪俾錢囉
你又真係俾 仲on9

樓主唱得開心d
咁有冇搵佢搞保養
呢間黑店黎
一早第一句咪已經利申咗
唉,而家知
老翻嘢, 話永久更新跟住收咗錢半年執笠
成部嘢變磚, 鴨記勁多機頂盒都係咁
覆廢話,話reset支咪嗰啲,試完唔得,拍埋片俾佢都唔覆
而家三個月已經想係咁
屌 垃圾
啲劣評應該俾佢del撚晒
樓豬嬲嘅話可以報海關, 佢死硬
有咩程序? 好想佢死
肯定係,所以你開po屌就啱🤭雖然冇乜人會睇
自己駁amp出喇叭同mic in啦
佢1嚿嘢做曬實多嘢壞
不過又咁講,呢啲仆街搵條友制完旗轉個個名又係會開返

搞臭佢警下世,再叫人咪再喺ig買先斷到啲仆街米路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞