brandy 離開左多倫多

186 回覆
3 Like 35 Dislike
移民kol 論廢黎講
Mario 孝仔敢認第二
冇人敢認第一
Brandy 起碼都有試返下工
Mario 直頭係英國工都唔返,推條女出去做barista 靠佢養
撚完條女去加拿大話讀書移民
租左個大condo 之後轉個頭飛左條女走去旅居
直頭係日本食埋女唔走
有錢仔係咁玩架啦
點知係食埋女
唔包牙科眼科(難民玩爛左)
其他應該都包?
有睇過牙自費再加啲保險
睇其他唔洗錢
所以正常公司medical係包埋一家人vision dental 又有massage
公司無medical小朋友睇牙都有得claim返政府
最神奇係佢哋得兩丁友點解要Costco卡
免費送都唔要?
Brandy又話自己驚狗,又話有興趣學寵物美容,咁矛盾
你老尾,今日又彈佢出嚟,又迷惘,又搵工,又coffee shop,咁chill唔駛打工啦...
賣慘界kol
香港觀眾群勁得人驚
小紅書? more thx
淨係覺得佢好chill,條條片都去啲靚cafe,唔憂做咁
唔L鍾意佢咪Block鳩咗佢個channel囉,又要睇又要屌,香港人做Youtuber承受嘅壓力真係大 邊個拍片都可以俾人拎出嚟屌, Brandy 標題黨煩膠唔鍾意咪block囉,Nigel又可以屌埋一份,都唔明有咩咁好屌,自己去拍啦
block其實可以解決到咩問題
你比老細屌你係咪會block左佢?
政府講野你唔岩聽你會唔會block埋佢
香港人係咁架啦,香港人就係想人死想人仆街,見到人地仆街先會覺直得自己而家生活得好,有優越感。香港人就係呢啲賤種!
其實邊個屌佢咁衰

佢賣慘路線大家先討論下個情況
其實唔係,我好鍾意睇何金銀,呢啲落力既香港人先值得撐,而唔係吹水標題黨嗰啲
9up幾好笑
定係睇何金銀先覺得帶共嗚。 brandy 同nigel係叫「離地」
Nigel我無睇過就唔評論。Brandy的確比較離地,每段片都搵工,何金銀同我都一樣有揸車同穩定工作仲有打機,話唔定就係所謂共鳴
何金銀先係正常我地普通人既生活?
😂😂😂
唔流睇都估到去溫哥華
Nigel 叫死賤種,吹奏加拿大樓平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞