brandy 離開左多倫多

186 回覆
3 Like 35 Dislike
睇佢thread好好笑
前幾日滑雪包到實一實overheard到人講咩打YouTuber就驚到求安慰
幾日後仲介懷緊呢單野又要懶係放低左咁叫人夠薑就打佢
屌佢嘅原因不外乎之前拍太多垃圾片啫
其二 一開波話五萬蚊過黎 中間有無屋企人科水俾佢就無人知 但以toronto 咁嘅物價租金 仲要得條女返工 好難說服到人 好難令人信 間接性呃人課金
然後都無野好屌了 淨係分享自己野無乜點踩鳩香港/加拿大 白蘭地哥都算係咁 唔似某啲愛加力
懶感性on9仔
其實Brandy心態幾強大
捱左兩年都咁樂觀,冇話咩怪加拿大怪其他人
我都想跟Brandy哥搬返大溫了
比著其他人一定返咗香港
呢條廢系都開到2
多謝都黎唔切啦傻仔 而家咁撚紅
大把人垃圾過佢多view過佢啦,但係你又唔屌
你屌得brandy即係你都係佢嘅觀眾
移民去第二個地方落腳就想一開始就chill,一開波就想飛黃騰達嘅概念根本係on9。。。你話佢哋兩個背後冇金主冇屋企人貨金係好難相信。
佢真心多謝你哋班fans支持
揾人講下大佬B講左咩得唔得
唔係個個得閒睇片
白蘭地為左Mei Mei 搬去温歌華
Mei Mei 份工壓力好大,自費完去韓國進修但冇得升職仲要比炒左疑似, 白蘭地為左Mei Mei future 幫佢建立ig 砌profolio
mm 好多細節都唔講得
b 哥個yt 係business 咁run
其實佢好ok
所以b 哥幫mm 整ig 整cv send cv
一直都諗過幾年就過van
而家還掂就完租就順便搬
mm 好多細節都唔講得
b 哥個yt 係business 咁run
其實佢好ok
所以b 哥幫mm 整ig 整cv send cv
一直都諗過幾年就過van
而家還掂就完租就順便搬
拍片喊苦喊忽影住番來香港就岩不過美美女朋友來講真係幾好 平時個樣恰下恰下但係會好有目標去做一件事
今次真係怪錯B哥
仲以為meimei發展得好好B哥逼佢去溫哥華同佢chill
點解brandy仲有錢借比美美 明明冇乜點返工 當又帶得五雞港紙黎多倫多
租金搬屋果度都駛唔少
借咩錢?
帶得五雞港紙黎加拿大,無人同你講佢得5雞, 可以帶5雞但係香港有幾球
美美話去韓國學剪狗同買野剪狗駛撚晒d錢 依家都係借緊brandy錢過日辰
真係好純真既一個小妹妹
擺明屋企人揼水
好多2x 過到黎生活很好都只係屋企支持
仲買咗電腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞