brandy 離開左多倫多

186 回覆
3 Like 35 Dislike
原來為咗條女搬一搬,三四個月唔返工chill chill佢都可以變成好努力
憎人富貴厭人貧應該係我睇左咁耐覺得形容得最貼討厭brandy 班人嘅心態

條片睇得出佢地係睇過連登,希望佢地唔好太受啲核突留言影響情緒,擺得生活上網引到正面嘅支持亦會引到負面嘅說話,擺正心態好好生活就得
一早話Brandy抗壓能力高
由多倫多討論區4就有大量惡意攻擊Brandy留言 去到96都有 竟然都咁正面可以繼續拍youtube 生存係加拿大
C8一隻
其實心態都好難好 你越唔理班hater班hater就越高潮 會不斷一次又一次增加攻擊你嘅力度 務求令你徹底玩完
一開始可能話下你就算 之後見你無反映可能就到你身邊嘅人 再跟住到你屋企人 之後就到死亡威脅
有時真係覺得啲人好無聊,去加拿大生活本身已經唔容易,咁多時間笑人不如send多幾份CV去搵工啦既然自己都知道呢度生活咁困難,好好努力向上流仲好啦
一早話咗啲loser唔抵得brandy 生活比佢地好
認真我就輸了
睇到嬲撚左,講到戲肉又話唔講得

想問即係美美係咪係van 搵到工?
啱啊
見到meimei咸 我都眼濕濕了
個老細咁仆街 早走早著
好明顯Brandy哥有睇連登
新片Meimei幫手解畫,大把大把車落班hater度
依家又多人睇左,真係愈反愈紅
其實大家屌咗咁耐, Brandy都係依然故我, 出片拍風景咖啡好飲5分標題黨, 有冇諗過條片既受眾唔係我地
你地又屌Brandy靠條女點點, 我就覺得佢幾識玩。鋪好哂加拿大後生仔couple一齊努力既故事, 靠賣慘做主軸, 大把啊姨爭住課金
真係贏曬,你有你屌,我有我紅,仲多donation
明明Brandy同美美兩個人移民加拿大腳踏實地又唔係同你班連登仔要錢要剩, 唔明得罪班hater d乜, 又咩食軟飯又推美美出去做, 真係想知連登仔係加拿大過得好好笑鳩人地定係唔抵得Brandy過得好過你地所以笑佢
真係錯怪banD了原來佢一直都生活得好好,賣慘部門係美美負責以示支持唯有以後唔再睇
講真
連登仔日日咁屌法
brandy 大哥都無屌柒返你地算係咁啦
咁高eq
俾第二個實反枱
Asian工基本上都係
有冇包膠
香港人不嬲係咁,最鍾意睇人仆街再踩多兩腳,然後講自己幾巴閉冇人地咁on9,為既係抬高自己
奶咀一定又出長文話自己努力無人認同
咁算唔算係assume緊Brandy佢哋本身嘅生活係差。。。?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞