brandy 離開左多倫多

186 回覆
3 Like 35 Dislike
應該1個月都有1萬HKD
佢應該係果種溫室長大果種女仔 唔知世途險惡

Btw 好多韓國公司仲閪過華人工
話轉省就轉
一直無穩定收入
個女仔又啱啱使左一大筆

想問mm 係咪係van 搵到工,睇yt 話有人約interview,但之後我無睇哂
仲未搵到話約interview only我覺得幾大機會請
去泡菜進修果個地方分分鐘就係個泡菜老細自己開
我唔係 個陣買Tesla 同DWAC賺左好多
五餅二魚既現實例子
唔好咁啦你好肉酸
好多傻仔以為帶幾多cash過嚟就等於資產有幾多
五雞就佢自己講, 好容易造成錯誤資訊俾有意過黎既人
咁講黎有咩意義?
咁我帶三百蚊加紙移民都得
其他用香港信用咭
我相信唔會有人周圍同人講佢有幾多資產
今次集體炒車
韓國人不嬲西
Training 點解要自己比晒錢咁仆街
咁都肯
飛住黎睇 係咪有冇miss 左?
韓國人真係唔意外
幫大家屌狗啲韓妹發洩
Brandy 又win
其實只要心理質素高
當d hater 係雞咁屌
唔駛理佢地把口同感受
其實係成為成功youtuber 既秘訣黎
除時 d hater 比起真正既fans
仲易炒熱個話題
我係brandy既話 就一定keep住呢個style
令班hater又嬲又屌 但又比view佢
仲要睇晒幾分鐘 留comment
完完全全抽干晒d hater成為力量
Brandy 加油
係咪搵到工
吊打8成在加連登仔
前日初一去飲茶 成班朋友都未結婚
無派利是🧧的習慣
其他檯的客人一黎就派俾酒樓姐姐 我地無
有d酒樓姐姐見我地唔派利是 就勁黑面ಠ_ಠ
又有少少拖住 唔上點心俾我地
(見隔離檯比我地遲黎 但點心仲早上過我地)

本身都15/16要唔要即刻封利是🧧( ・᷄ὢ・᷅ )
(主要因為依邊本身堂食就要俾tips 覺得份tips俾多少少 代替埋利是 唔需要每次唔同姐姐黎上菜都俾)

但個陣就有位酒樓姐姐上點心的時候
用唔鹹唔淡的廣東話反問我地 係咪唐人
(有少少意思話我地唔派利是🧧) 態度都幾差
就唔打算俾 ಠ_ಠ

Psಠ_ಠ 限左1.5hr交檯 差唔多等左8個字先開始有野食 但黎親都係得一兩碟 一直未黎齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞