17/18 學年non jupas&副學士專區 (69) 祝願人人8月尾都有offer

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
im offer god
eie offer god求下你

你有冇得in 今年好似爆左 識人3.4都冇得in冇offer
有冇人可以幫手睇下city yr1 enf幾多個reg左??
eie offer god求下你

你有冇得in 今年好似爆左 識人3.4都冇得in冇offer

社科朋友3.4幾
朝早city sociology 問佢要唔要offer
N 手飯都派到咁高

3.4尾?我3.41都等緊佢
Cu Engineering Year 1 Offer
Thanks Offer God
CU Engineering Year 1 Offer
Thanks Offer God
冇offer唔緊要,做人要樂觀啲!

換個角度睇,係呢段時間入面,日日返完工就食飯,食完飯就打機或者約人玩,完玩就訓覺,冇野做就打下電話send下email去office到問長問短,真係無聊到一個點
老實講,努力左兩年咩都冇的確係幾灰,我都好撚sad,但係nonjupas既結束可能係一種解脫,俾自己重新開始既機會!

冇offer既巴絲,諗下以後條路點行仲好啦

利申:商科gpa3.6,冇offer
順便拜下offer god,最後兩個禮拜喇
多謝Alex Tham

我知你地processing我個offer

換個角度睇,係呢段時間入面,日日返完工就食飯,食完飯就打機或者約人玩,完玩就訓覺,冇野做就打下電話send下email去office到問長問短,真係無聊到一個點
老實講,努力左兩年咩都冇的確係幾灰,我都好撚sad,但係nonjupas既結束可能係一種解脫,俾自己重新開始既機會!

讀邊間
學都就黎開都仲未派完offer架咩
多謝Alex Tham

多謝Alex Tham

我已經盡左我interview既努力 剩低既就係帶住信心去迎接結果

冇就快啲un左佢

i know that feel
offer god...

[member]每日一拜 6963啊
[member]每日一拜 6963啊

Bu offer god
Cityu offer god
冇就快啲un左佢

同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞