17/18 學年non jupas&副學士專區 (69) 祝願人人8月尾都有offer

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
Hku nursing offer god
戰友們 喺時候接受現實

真心?

過埋今個星期先死心都唔遲
有冇人同我一樣等緊im
city as2今日開始reg科
唔怪得咁快full曬
有冇人同我一樣等緊im

呢到 不過見到有人話已經有78個reg左就死心
city as2今日開始reg科
唔怪得咁快full曬

係啊 我諗大局已定
有冇人同我一樣等緊im

大把人等緊
不過有offer嘅朋友話冇收到之前某巴打話嘅email
有冇人同我一樣等緊im

大把人等緊

唉 由一開始waiting list到依家無變過..
有冇人同我一樣等緊im

大把人等緊

我fd好早收到im offer 岩岩先reg科
覺得已經有78個reg左怪怪地...
有冇人同我一樣等緊im

大把人等緊

肯定係only for AS2 IFMG學生?
我想問cccu 3.5 cgpa 商科有冇機上返去city?
ielts係咪好重要

師兄可唔可以詳細講下可以有咩簡同埋ielts 有幾重要
有冇人同我一樣等緊im

大把人等緊

肯定係only for AS2 IFMG學生?

感覺唔似
你地cc多唔多同學入im?
有無巴打知而家city eltm有幾多人reg左?thx
我想問cccu 3.5 cgpa 商科有冇機上返去city?
ielts係咪好重要

師兄可唔可以詳細講下可以有咩簡同埋ielts 有幾重要

大佬 你自己想讀reg 咩科 只有你先會知

Ielts 係英語能力指標後備key 假設你dse 英文2左 , U interview 又衰左唔知咩位 IELTS 可能會救你一命
shitty ie un咗
戰友們 喺時候接受現實

真心?

過埋今個星期先死心都唔遲

巴打好樂觀
無法想像呢一星期都冇消息會點
有冇人同我一樣等緊im

大把人等緊

佢reg 意思我諗係去註冊
HKUBA last chance
社科朋友3.4幾
朝早city sociology 問佢要唔要offer
N 手飯都派到咁高
im please
City offer god where r u
Im 我由quota full變左做waiting list
仲諗住有希望

ASI or II ge waiting list?
Mkt offer god
黎緊YEAR2 ASSO 有冇師兄師姐 知今年non-jupas 幾時可以報
eie offer god求下你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞