17/18 學年non jupas&副學士專區 (69) 祝願人人8月尾都有offer

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
今日有冇派ais
im offer god
快啲call我啦,成個暑假都過得唔盡興

Ching 你答番上面個問題先
今日有冇派ais

上一輪deadline好似係23號 聽人講
所以可能要23號之後
但都仲希望既
Im 我由quota full變左做waiting list
仲諗住有希望

8月頭interview?

我唔係8 月頭in
係3 月尾in
照樣quota full --> waiting list

一樣3月頭in
今日有冇派ais

上一輪deadline好似係23號 聽人講
所以可能要23號之後
但都仲希望既

但感覺就等死
Im 我由quota full變左做waiting list
仲諗住有希望

我唔係8 月頭in
係3 月尾in

一樣3月頭in

IM first round 好似係3 月尾開始第一round?
巴打唔係IM?
17號收CITY call問仲有無興趣
點知到依加都未收到任何嘢
好撚辛苦啊屌你

same as u
仲諗住有希望

我唔係8 月頭in
係3 月尾in

一樣3月頭in

IM first round 好似係3 月尾開始第一round?
巴打唔係IM?

我8月in
Offer god
面對現實啦 咁多位
仲諗住有希望

我唔係8 月頭in
係3 月尾in

一樣3月頭in

巴打唔係IM?

Im呀 我打錯左頭
面對現實啦 咁多位

Agree
面對現實啦 咁多位

都開學 啦 要讀既人都比左留位費 學費啦
Ocamp 又去埋 報hall 既又報埋

好難會再有offer 淨
面對現實啦 咁多位

Agree

接受左 唔甘心姐
有冇入咗bu嘅巴打講下成個入學手續 直接去本部交錢再交資料?

跟住佢信裡面教你咁樣交左錢先,再去本部交資料,記住帶齊正副本

Cash係直接去BU交? 我想直接啲

ATM過完數拎張單過去畀佢對

sorry 睇返佢嘅guideline先見到 唔該哂!
不如冇offer 既ching 去報私立大學睇下收唔收吧啦
面對現實啦 咁多位

Agree

接受左 唔甘心姐

試下報恒管, thei ,珠海,公大,樹大
面對現實啦 咁多位

Agree

接受左 唔甘心姐

Dead 晒啦佢地
同埋本來就預咗無Ugc 就出黎做野
唔想再浪費2 年喺學店
面對現實啦 咁多位

Agree

接受左 唔甘心姐

Dead 晒啦佢地
同埋本來就預咗無Ugc 就出黎做野
唔想再浪費2 年喺學店

咁加油啦 ching
我想問cccu 3.5 cgpa 商科有冇機上返去city?
ielts係咪好重要
其實你只要唔係八大grad 係私大grad 出面D HR 已經壓低左個價 同埋讀得自資大學/學士或 top up non local degree 都冇分大小架啦 心知肚明
我想問cccu 3.5 cgpa 商科有冇機上返去city?
ielts係咪好重要

戰友們 喺時候接受現實
戰友們 喺時候接受現實

真心?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞