17/18 學年non jupas&副學士專區 (69) 祝願人人8月尾都有offer

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
報告 朋友話前幾日收到Im gpa3.5

不過已放番出黎

原來一直有派緊

朋友是as2嗎?

唔清楚喎 因為我無報Im 所以無再問落去

你試下問啦巴打
有冇入咗bu嘅巴打講下成個入學手續 直接去本部交錢再交資料?

跟住佢信裡面教你咁樣交左錢先,再去本部交資料,記住帶齊正副本

不過已放番出黎

原來一直有派緊

朋友是as2嗎?

你試下問啦巴打

As2
有冇入咗bu嘅巴打講下成個入學手續 直接去本部交錢再交資料?

跟住佢信裡面教你咁樣交左錢先,再去本部交資料,記住帶齊正副本

Cash係直接去BU交? 我想直接啲

Cash係直接去BU交? 我想直接啲

ATM過完數拎張單過去畀佢對
Ais

不過已放番出黎

原來一直有派緊

朋友是as2嗎?

你試下問啦巴打

As2

原來真係冇自己份
幫女朋友拜offer god

東華nursing senior year offer god
Im offer god please
Im 我由quota full變左做waiting list
仲諗住有希望
Im 我由quota full變左做waiting list
仲諗住有希望

由一開始就係
得罪講句 等到人都燥埋

同我個名一樣

17號收CITY call問仲有無興趣
點知到依加都未收到任何嘢
好撚辛苦啊屌你
得罪講句 等到人都燥埋

我都好燥 好似浪費佐2年時間咁
仲諗住有希望

8月頭interview?
Offer god
Offer god
仲諗住有希望

我唔係8 月頭in
係3 月尾in
照樣quota full --> waiting list
我真係付出左 們一啲回報都冇
點生存落去
我真係付出左 一啲回報都冇
點生存落去
仲諗住有希望

我唔係8 月頭in
係3 月尾in
照樣quota full --> waiting list

我未試過quota full 第一輪派offer已經waiting list
im offer god
快啲call我啦,成個暑假都過得唔盡興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞