黎明其實靚仔過郭富城

378 回覆
83 Like 140 Dislike
計落條數 以前好迷黎明個班後生女 係咪就係而家既姜嬸
事實係,填海係因為長期拍戲有貨賣先成為到最多fans果個
但講四大天王果十年,輸黎明唔止幾條街
黎明一話唔玩連戲都唔點拍收曬山咁,學友都係差唔多只係間中開下世界巡迴演唱會,所以佢地2000年後無乜fans,後生既無經歷過佢地紅個年代
郭就不嬲最霉果個咩時期都係咁
差唔多,仲有依家班阿婆都迷過黎明,不過阿婆有劉華同佢分
老鐵 為咋門小眼的男生爭一口氣 說得好!
填海華都幾好樣吧。
依家咪係
講緊後生果時,劉成個大陸農夫咁,學友就不嬲唔係賣樣,樣得郭同黎爭,但郭玩勁歌熱舞又唔夠黎白馬王子玩
計唱粵曲
黎明係班fans瘋狂同有錢,始終女性佔大多數。劉華通常就mk仔同藍領阿叔。其實四大係90中期95 96咁本身都開始out out 哋,之後黎明成功彈返上嚟先真正做第一,郭富城都把握機會追咗上嚟,張學友雪狼湖彈返上嚟一排後又dup 返,伊面直頭搶晒劉華班mk fans

90前期就張劉鬥,之後黎明憑一連串廣告先平起平坐,劉黎兩個人氣好接近
我印象中係冇聽過填海走音

不過佢啱音都係好難聽
李榮浩?
情感的禁區
最記得佢tvb唱返呢首黎首走音歌
笑到我
https://www.bilibili.com/video/BV1wy4y117Fe/?spm_id_from=333.337.search-card.all.click
劉華韓國好紅,無間道又喺日本拎獎

屌打黎明

唱功其實唔係真係勁重要,當年梅姐哥哥依啲已經將舞台魅力帶成新標準。當年哥哥咪又係唔識唱歌,不過黎明成碌木咁先係佢成日被人串得嗰殼屌得好勁。雖然哥哥當年都被人屌得勁,不過佢勁歌熱舞好有魅力所以紅咗之後冇咁多人屌
無錯

當年投最愛歌曲,以下五首好過佢,但賤種黎明靠港女fans 打擊樂壇,正仆街

許美靜 — 明知故犯
王菲 — 約定
陳慧琳 — 星夢情真
郭富城 — 愛的呼喚
張學友 — 愛是永恆

咁城城98年攞最受歡迎其實俾人鬧造馬,本身係黎明大熱
bts都係係靠啲傻閪宅女fans嚟上位
講樣就連車銀優個車尾燈都睇唔到
講實力都未撚輪到呢班畜牲啦
吉sir呢啲亞氏保加傻閪有眼你睇
Bts 紅遍全球,上埋白宮,你咪撚老屈啦
靠好彩同靠班盲閪fans
同黎明有異曲同工之妙
亞洲人攻陷歐美,連美國總統都讚,竟然係靠好彩,你食屎啦
呢個真係好屈機
咩英美澳加日本新加坡護照都企埋一邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞