黎明其實靚仔過郭富城

378 回覆
83 Like 140 Dislike
你唔睇香港電影?
現實港女會揀身高多過樣
個垃圾死賤種邊敢剃光頭吖

https://www.bilibili.com/video/BV1rw411g7N7/?spm_id_from=333.337.search-card.all.click
你同我講無意思
佢地都60
但係你要睇返當時佢地個樣
2分34你再睇下黎明個樣
同果種全民追星

你真係當當年班人班女盲既咩
90年代靚仔一大堆

好似國貨城係正啲
我唔睇大陸電影呀,柒頭大陸仔

https://www.youtube.com/watch?v=MjugSUHx_30&t=26s
自己睇下當年黎明同郭富城個樣
好清楚
幾好笑,劉華開電影公司打開門口做生意,輸到仆街,啲傻仔講到佢開善堂咁
填海當年好多fans , 佢80年代已經好紅有唔少師奶fans,同埋依家啲人話填海啲歌唔紅,其實係錯晒當年聽填海主要係啲阿叔貪佢朗朗上口跟住唱,同埋藍領。後生仔都係劉華主要都係佢啲戲。白領就張學友。郭富城就細路仔。
《香港製造》(英語:Made in Hong Kong)是香港導演陳果拍攝的第一部獨立電影,為「九七三部曲」的第一部,其餘兩部為《去年煙花特別多》及《細路祥》。電影由劉德華投資及監製,只以五十萬港幣成本及五名工作人員拍攝,拍攝所用的膠卷皆為過期貨或由其他電影公司捐贈的「片尾」,演員亦全為業餘性質,1997年10月9日上映,大獲好評並收穫多個獎項,使香港電影界重新審視獨立電影製作對其發展之重要性。在2005年,獲香港電影金像獎協會票選為「最佳華語片一百部」之一[2]。
填海果班歌迷都係傻
因為樂壇輸到傻
903比人ban埋
仲有當年差juno老豆搞到天幕破產
咪傻,填海唱功當年係第二,郭富城最差
填海唱功第二?
姜濤有冇黎明咁靚仔先
自己細眼就覺得
始終金手指真心好睇
https://www.youtube.com/watch?v=c-_25pKtgQo
有條春咩,把聲都衰10條街
903後生仔嘛,劉華歌迷都唔係後生仔,何況佢主力係拍戲

亞洲呢幾十年嚟得木村同林志穎
先可以同城vs下
投資就叫貢獻賺咗佢冇份分架?投資就要吹奏,不如吹奏楊受成啦,用你尺度佢嘅「貢獻」係狗華百倍唔止啦

古天樂嗰啲你唔夠錢開張cheque比你拎去就係貢獻啦
啲細眼既大陸仔農民工賤種樣係咁
佢聽開粵曲
當年不嬲係咁,平平穩穩
903幾時變咗成功標準一個商業行先嘅電台
係契仔 Deal到就播
有咩好參考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞