黎明其實靚仔過郭富城

378 回覆
83 Like 140 Dislike
的確是黎明最靚仔 吸引
城城都好靚仔 不過無嗰種文書氣息 唔夠大體
兩個都係香港咁多年來數一數二靚仔
睇黎明以前啲戲笑起上嚟charm撚到加埋佢講野把磁性聲正到癲真係
柾國出名大眼 你使唔使驗眼
條賤種夾硬擘大對眼就叫大咩
望下郭富城同林志穎對眼先啦
但城城得1.6米黎明1.8

超級靚仔唔抵得無辦法
點解靚仔永遠都唔高
郭富城係連登矮撚既精神救贖,
唔可以打冧佢地
收返埋呢啲畜牲細眼狗啦
po出嚟係咪你老母好閪痕博俾人輪啊?
獵鷹好靚仔,嗰套開始迷倒成個東南亞萬千少女
天若有情已經唔係全盛
其實另一原因啲人真係唔多覺佢唱歌好聽,洗腦冧女歌何況梅姐林憶蓮依啲都唔係實力派,佢何德何能做實力派
事實上城城輸在唔型成個細路仔
成班男人討論,倒轉就得
黎明係一出黎就已經定位左係高大,斯文既白馬王子,所以彈起得極快極強
而國貨一開始搵唔到自己定位係咩,講靚仔佢唔會輸黎明好多,但人矮,又無書卷味,似霆鋒果種mk

如果唔係當年樂壇要整咩四大天王佢真係紅得一排就好似送禮勤果班極速the皮
mk好似就係由佢開始,然後霆鋒將佢發揚光大
講多次,黎明贏嘅唔止係身高,仲有氣質,係一行嚟就自帶background music嘅白馬王子,郭富城就算有米八都唔會有呢個氣質。
覺得郭富城似學生哥多過似mk,謝霆鋒嗰種mk略帶邪氣,咁先引死女
霆鋒果種badboy fuckboy真係會引死d𡃁妹
岩岩好就係同黎明兩個極端黎,一個正一個邪,岩曬2種口味既囡囡
所以霆鋒又係紅得極快極強
潮流係會更替,九十年代興白馬王子姐
隨著互聯網興起所有人設都崩壞曬大家都知乜乖仔都係假直接進入mk世代吸毒影咸相食煙吸毒先係有魅力,不過個大餅開始越縮越細,上網睇到人地好多明星仲吸引
唔知 91定 92神鵰俠女
咁又係,90年代興金童玉女,去到96,97開始已經唔興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞