黎明其實靚仔過郭富城

378 回覆
83 Like 140 Dislike
黎明散發出一種迷人氣質
好少人有
所以話呢家啲女審美 蝗後 食開屎
唔知個細眼賤種jungkook同v敢唔敢剃光頭
當年佢出嚟嗰陣,啲人已經慢慢厭咗玉女,玉女方面佢又唔夠楊采妮玉女敏黎瑞恩鬥。四大又霸晒啲市場,女歌手空間剩返好少。玉女敏當年同王菲正面對打唱片同日開售輸到趴喺度,大多數男仔都揀王菲隻唱片唔買玉女(yes卡照買)

性格同實力派慢慢成為女歌手主流。佢唱歌又唔係真係好好,連小恩子都比唔上。當時王菲sammi為核心嘅性格派慢慢取代玉女派成為主流。其實當年嘅王菲成日露腰露腳,成個人cool得嚟好溫柔女人味重啲歌又啱男仔聽所以好多男仔鍾意,搶走咗好多玉女市場,之後sammi 玩金毛強行型格夠晒潮又搶咗mk仔mk妹市場。然後王菲又轉型行型格皇妃超人加唱腔,兩條友啲話題一浪接一浪,何況佢哋本身唱得唔差屌打班玉女,長髮玉女開始被視為老土扮晒嘢又唔唱得慢慢被淘汰。王馨平形象唔突出,實力又唔夠,靚又唔夠靚,本身塊餅都好細所以佢紅唔起好正常
真毁左? 不過都唔緊要啦都過左全盛膠膠地
講真少年樣 真係 第一 決定邊個最似王子
' Leo , Aaron Carter '
umm 我話鄭

張智霖都係嘍囉添
咪就係黎明先做到白馬王子
張智霖起碼紅過鄭嘉穎啦
黎明係某啲相先顯得特別靚仔
當年最差係郭,之後係黎
佢係唔上鏡
真人係萬人迷
D女以前係現場追住佢
Bts 可以光頭,黎明隻畜生撚得咩

收檔啦

填海最差呀垃圾
依家都係
唱功學友同黎明已經去左另一個層次
鄉下仔咁撚樣
幾時話好,三位都唔識唱歌,劉華當年只係三位入面比較好
當年係張劉黎郭,黎咪又係洗腦歌
畜生黎明直程唔敢剃呀

死廢物
當年打到城城差啲仆街,仲比人笑佢老做得佢老豆
黎明唱到填海同郭富城既歌
但填海唱唔到黎明既歌
咁係邊個既唱功高低?
依家更加唔好提啦
驚比起黎你更傷心
https://www.youtube.com/watch?v=L5bJqzmg4sk
無論聲線,大細聲,首首歌唔同既演譯方法
高音,中低音,有邊樣唔係炒緊填海華同郭富城
去睇下依家填海把老人聲
四大霸晒成個樂壇,其他歌手已經冇乜空間同資源發展。鄭當年我連歌都冇印象有聽到過,連佢唱得好唔好都唔知,淨係知佢同王馨平拍拖
唔知黎明依家唱成點,淨係知當年黎明啲歌好多人覺得好Q煩,劉華啲歌唔係好聽又唔難聽同埋唔多煩
原來合唱,唔怪之得對佢啲歌冇乜印象
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞