YouTube 無廣告最新方法:VPN 去 Albania 國家

171 回覆
528 Like 19 Dislike
premium 本身就講明無廣告,點解 join 完仲要有廣告,咁係違反商品說明條例同雙方既 agreement
轉左Russia YouTube app都有
全港最多乞衣討論區
商業決定
其實app極度敏感係咩錯覺黎
iphone 8定10已經冇分大力㩒啲細力㩒

寫app好似都係得一個listener
我明technically應該係咁
但平均每次用佢個app scroll都會彈一次入廣告
而用其他app又真係唔會
我都冇block 冇買lihkg+
從來冇誤中過廣告
一講到私利 骨子裏啲中国人DNA即刻發作
一買一賣都有恩主心態

連少少付出都冇 都夠膽話「讓你賺了流量」
「要不是我睇你youtube 你會有廣告?」
佢想 ban 咪 check 地址

中国人就係咁
唔俾人捉到咪冇事囉
吓 miss chan 隔離小明都有出貓喎!

駁唔到就臭蟲論
洗黑錢洗到paypal都唔摻佢玩
upload 嗰個先叫用,俾人睇嘢係 upload 嗰個嘅用途,分清楚
但我真係未見過你上圖情況
你要唔要睇多次自己打咗乜嘢
好多youtuber都寧願轉做植入式sponsorship或者賣merch/patreon之類直接向觀眾搵收入,因為廣告太唔抵,你直接捐1蚊比佢可能已經好過你睇十次廣告嘅收入,仲要比youtube分賬
只有top果班youtuber可以靠呢個途徑
其他都只可以靠youtube廣告收入
而上面呢班人 連呢個生存空間都扼殺埋
弱智睇唔明就收皮啦
之前係咁講冇廣告d人去哂邊呀喂, 幾時出返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞