YouTube 無廣告最新方法:VPN 去 Albania 國家

171 回覆
529 Like 19 Dislike
我上面 cap 左圖,無研究係咩嚟
都冇乜所謂
買咗我白名單YouTube 其實冇影響功能
有 An版Firefox add-on
想知如果係電視youtube有咩方法搞
這裏是連登
電視用 SmartTube
剛剛Adguard開始唔work, 琴日都仲得
畀平台你 subscription收佣好合理
佢俾人落廣告 如果冇人睇肯睇 冇人肯落廣告 收入就會跌 自然就要另一方面落手做對沖 其實商業上係好正常
所以我都對收錢方面冇咩意見

反而係啲廣告愈整愈狗 本身10秒15秒或者可以skip嘅廣告都接受到
之後嗰啲30秒up又冇得skip 睇睇下片俾你咁窒住晒

利申:Premium-ed

真係得
Products you may like
畀咗錢都可以賣廣告
我最近都覺得上youtube 特別lag原來係因為ad block?
我有買youtube premium
youtube premium 先戇鳩

1. youtuber 分成勁少,收唔到廣告錢
2. 一樣有廣告煩你
澳門都冇廣告
死窮閪
有無人知點解我個YouTube ac從來都唔洗睇廣告?
無比過錢買plan
就算唔裝AD block都無廣告
你係咪澳門人?
上面啲人話澳門無
up mud 春?
追po啦
Albania被邊緣化
小國無人落廣告
exactly 水完我買premium走廣告
跟住又加番各種廣告
遲啲可能又出個新tier叫super premium
$500先真係去廣告
YT連做佢生意都懶
用YouTube premium又會知YouTube 食相難睇
你得閒無事會專登用返普通youtube睇下有幾多廣告?
追po啦
而家premium 都有廣告
咁唔鍾意 你可以唔睇youtube 轉睇其他平台囉
唔鍾意個平台 但又要用 你犯賤架?
勸巴打說話温和啲,其實佢哋冇講過你壞話我都唔信你冇睇過盜版或者A片,比起呢啲傷害程度,Youtube唔睇廣告算小兒科
柒左仲駁咀
跌落地拿返篤屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞