YouTube 無廣告最新方法:VPN 去 Albania 國家

171 回覆
529 Like 19 Dislike

利申:手動飛廣告
上面兩個連登仔好鍾意做奴隸
都唔同
Brave係 Web
VPN包到埋 YT App 都無廣告
無block
唔會 block VPN
但佢有可能連 Albania 都加廣告
又或者直接唔比 Albania 人睇 YT
等睇上面笑用adblcok 既連登仔出征一班adblock 作者
再加埋將廣告轉做功能形式等比左錢嘅都要睇廣告
Netflix宜家就detect到你用VPN plugin了
chatgpt都detect到你用vpn la
tampermonkey 完
same here
本身用左YouTube premiumat least兩年以上(唔記得幾時起有用),本身無聊就睇下youtube。

依家因為family plan屋企移民外國,IP唔同,唔畀share family plan,勁嬲,依家電腦用block 電視睇viuTV反正都睇廣告,睇啲大製作好過睇啲youtuber鳩拍片鳩up。溫書就乖乖睇書。
澳門都冇廣告 唔使vpn去咁遠
你咪繼續畀錢佢賺,我支持你呀
用fadblock
睇youtube skip廣告要比錢
係youtube落廣告又要比錢
youtuber拍片收sub又要抽錢
佢賺鳩晒3家茶飯喎
左手收廣告錢右手收免廣告錢
屌喇媽自己同自己對沖?
俾錢都乞兒 唔俾錢又賊仔 係咪要買起間YouTube 先睇得
真 我而家都係睇 netflix
大製作又無廣告
係咪 web only?
唔好理啦
拿拿聲買返幾廿股Google先啦咁
但而家YT啲招搞到比全世界鬧
好耐無見過外國一個po幾萬人一齊like
係咪youtuber自己搞嗰啲merch
有咩問題
如果係咁
一早就畀錢嘅睇三十秒
冇畀錢睇三分鐘 每十五分睇一次廣告
講真 佢賣廣告都係唔想免費提供 係個客手上拎返收入
你有畀錢 你就佢老細 佢會順你意
你冇畀錢 但佢要畀錢班yuotuber 整片 邊度生錢出嚟
都2024年 仲講緊2004年download 片歌戲咩
YouTube netflix Spotify 呢堆娛樂都畀錢享受
娛樂事業嘅人都唔屌非法下載 因為有呢啲出現 仲講賣幾多隻cd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞