YouTube 無廣告最新方法:VPN 去 Albania 國家

171 回覆
528 Like 19 Dislike
本身有買 VPN 的人有福了
就算買一個都平過 YouTube Premium
我試左 work perfectly
目前已知無廣告國家:
-Albania
-Russia (比老美制裁所以唔使睇廣告都幾搞笑

我自己無咩用 YouTube
但聽聞YouTube 廣告愈嚟愈多
又封殺 ad block
仲令有裝 ad block 嘅人 lag 機
實在睇唔過睇
ublock origin+chrome/firefox 雙修
有時youtube update左ubo未update chrome block唔到
yes 佢而家下定決心搞 ad block
遲早都比佢煩死
有用開 VPN 就方便 當 back up 方法
又要用人地平台 又唔肯睇廣告俾錢人賺 賊仔所為
所以我一律建議 quit youtube
我有比 YouTube Premium
但 youtube 近日嘅食相太難睇
比左youtube premium都要睇廣告咁youtube係咪賊王
premium 邊有廣告
定係你指片主自己剪落片嗰d?
呢個又係 YT 另一個剋人憎嘅問題
買完 premium 又開始將啲廣告定義為功能而唔係廣告
龍門任佢搬
清真係型,自己冇乜用youtube但係買youtube Premium
因為疫情時整左share比左幾個fd
廢事取消姐
直接話用乞兒plan咪得囉,使乜兜咁遠,大把連登仔係咁㗎啦,有乜好驚
1. shopping 購買連結(香港少啲,外國申好多
2. YT Survey 問卷調查(以前係當廣告,而家轉左當功能
3. 仲有加入頻道會員個堆「功能」
我比哂錢都叫乞e plan
屌你
乞兒plan不嬲都係俾晒錢架,唔通免費咩
我係烏克蘭
美斯family 都要15蚊
你用family plan同幾個friend share已經乞衣啦
人地寫到明family plan係要住埋同一個地址
我一個人比哂6個人錢啵
照你咁講所有人都黑e plan架啦
你自己比完錢YT送多5個位比你
你分唔分比人都係用緊黑e plan
1/3唔係好知你講邊d
2嗰d 之前無premium 都見過
有咗之後完全無見過
我用premium 係完全無廣告
premium 邊有廣告
我由YouTube 一出收錢果陣已經用

我要佢個youtube music同埋聽lofi girl無廣告
如果聽歌都有廣告我會即cut
高手
咁佢個plan有6個位咪送下比人用
佢想 ban 咪 check 地址
佢而家都便緊啦
使你同 google 擔心咩
1 睇片下面會有一堆商店連結,睇外國YT先會多
3 頻道會員個啲功能啵
點解係都要睇呢
會員功能邊算係廣告
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞